TEŽAK PORAZ

Srna: Osramotili smo se, ispričavam se navijačima

Srna
Foto: Reuters
12.03.2015.
u 09:48

- Kapetan sam odlične momčadi, veliki smo klub, imamo sjajnog predsjednika i navijače. Prema tome, razočarani smo. Ispričavam se svima, imali smo podršku iz cijele Ukrajine, Donjecka, Donbasa, Kijeva... No, protiv Bayerna smo se osramotili - rekao je Srna.

Kapetan Šahtara Darijo Srna ispričao se navijačima nakon što ih je Bayern pregazio sa 7:0 u Ligi prvaka. Srna smatra da je utakmica odlučena već u trećoj minuti kada je isključen Kučer.

- Njegov start nije bio za crveni karton. Trebao je dobiti žuti i jedanaesterac, ako ga je uopće bilo. No, sada je kasno. Nismo bili pravi, ali ne mogu se oteti dojmu da je utakmica završila u trećoj minuti. Teško je igrati protiv Bayerna s igračem manje. Čestitam Bayernu i želim da osvoji Ligu prvaka - rekao je Srna.

Srna nije ugodno nakon ovakvog poraza.

- Kapetan sam odlične momčadi, veliki smo klub, imamo sjajnog predsjednika i navijače. Prema tome, razočarani smo. Ispričavam se svima, imali smo podršku iz cijele Ukrajine, Donjecka, Donbasa, Kijeva... No, protiv Bayerna smo se osramotili - rekao je Srna i dodao:

- Ljuti smo, u teškoj smo situaciji. No, obećavam navijačima da ćemo se izvući i nećemo odustati. Bit će opet ponosni na nas.

>> Čudo PSG-a u Londonu! S igračem manje 'pokopao' Mourinhov ziheraški Chelsea

Komentara 7

MA
mamunamegalo
10:36 12.03.2015.

I Psg je igrao sa igračem manje..

Avatar nula
nula
10:56 12.03.2015.

A jeste li vidjeli kako je Kuipers sudio Chelsea-PSG ?? Da se ono dogodilo , na pr, Hajduku , zapalili bi pola Hrvatske, a Mamica i HNS bi prokleli za iduce cetiri generacije .

SS
sokac sa drave
13:41 12.03.2015.

Nekoga gaze godine manje nekoga vise.Na Dariju se vidi vec vise od godinu dana da vise neide.Najlosiji igrac na terenu i Bayern je tvorio akcije preko njega tu gdje se moglo najlakse proci.Neide vise probijanje desne strane pa centarsut.Sada vraca lopte u nazad.Slobodni udarci mu neidu vec vise godina.Nadam se da ce Kovac vec uskoro morati Srnu zamjeniti.Kada se Jedvaj oporavi biti cemo jaci nego sa ovakovim Srnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije