OSTAJE U KLUBU

De Sciglio produljio s Juventusom do 2025.

italian soccer Serie A match - Genoa CFC vs Juventus FC
Danilo Vigo / ipa-agency.net
16.06.2022.
u 16:00

"Priča se nastavlja: Mattia De Sciglio i Juve bit će zajedno do 30. lipnja 2025.", navodi se na službenim stranicama Juventusa.

Stalni bek Juventusa iz Torina Mattia De Sciglio, čiji je ugovor na isteku, produljio je suradnju sa Starom damom na još tri godine, do lipnja 2025., objavio je u četvrtak torinski klub.

"Priča se nastavlja: Mattia De Sciglio i Juve bit će zajedno do 30. lipnja 2025.", navodi se na službenim stranicama Juventusa.

"Desci", 29, reprezentativac koji je za Italiju odigrao 40 utakmica, član je Juventusa od 2017. godine, s iznimkom sezone na posudbi u Olympique Lyonnaisu 2020./21.

Cijenjen od strane izbornika Massimiliana Allegrija kao rezerva s desne ili lijeve strane obrane, prošle sezone odigrao je 29 utakmica, a dobio je i prvi poziv u talijansku reprezentaciju nakon tri godine.

De Sciglio je također igrao za Milan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije