Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCO PAŠALIĆ

Debitant u Hrvatskoj: 'Svi smo bili u šoku zbog poziva. Želio sam ovo od malih nogu'

Zagreb: Trening nogometne reprezentacije na terenu Hitrec Kacijan
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
16.11.2023.
u 19:51

Dvoboj u Rigi najavio je debitant među vatrenima, Rijekino krilo Marco Pašalić koji se nije nalazio niti na pretpozivu. Ove sezone igra u sjajnoj formi te je apsolutno zaslužio pozivnicu Zlatka Dalića.

Izabranike Zlatka Dalića očekuju dva ključna ispita za odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačku 2024. godine. Dvoboj u Rigi najavio je debitant među vatrenima, Rijekino krilo Marco Pašalić koji se nije nalazio niti na pretpozivu. Ove sezone igra u sjajnoj formi te je apsolutno zaslužio pozivnicu Zlatka Dalića. 

GALERIJA Bračun je još s 15 vidio Pašalića: Čudo od dječaka sad je vatreni

Zagreb: Trening nogometne reprezentacije na terenu Hitrec Kacijan
1/7

- Moram zahvaliti izborniku na pozivu, presretan sam, bio sam u šoku kako se sve brzo dogodilo. Presretan sam i prezahvalan, na meni je da šutim i radim. Nismo ništa posebno pričali, više upoznavanje, više trening, razgovor s igračima i suigračima, upoznavanje... Prvi put sam tu i za mene je to velika čast - rekao je u najavi Pašalić. 

- Ja sam od malih nogu sanjao da igram za hrvatsku reprezentaciju. Bio sam nervozan prije nego što sam upoznao dečke, ali onda bude normala, treniraš s njima i vidiš da je to na kraju sve nogomet. Moram biti zahvalan do neba, dati 101 posto od sebe na terenu pa što bude, bude - izjavio je Marco. 

VEZANI ČLANCI:

- Obitelj je bila više u šoku od mene, ali presretni su. Svima nam se ostvario san. Sad trebam pokazati zašto sam ovdje, jer poziv je došao, ali moram ga opravdati, pokazati zašto sam ga zaslužio. Uvijek ću dati sve od sebe i što bude - smatra Pašalić koji je ustvrdio kako vatreni zadnje dvije utakmice moraju odigrati muški te da svi znaju što trebaju raditi. 

Komentara 3

PO
Poletarac101
21:29 16.11.2023.

Sretnoooo🍀⚽️🙌💪🇭🇷

Avatar Castro
Castro
20:32 16.11.2023.

Želim ti svu sreću, mlad si i ambiciozan, znam da takvi ostave srce na terenu. Repka se jednom mora podmladiti. Sretno.

DU
Deleted user
20:18 16.11.2023.

Repka nam je u banani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije