SJAJNO RASPOLOŽEN

Dejan Lovren se oporavio, s djecom u bolnici pjeva božićne pjesme

Dejan Lovren
Foto: Twitter/Screenshot
18.12.2015.
u 18:01

Zajedno s trenerom Jürgenom Kloppom, kapetanom Jordanom Hendersonom i drugim suigračima obišao je djecu u bolnici Alder Hey u Liverpoolu i svi su skupa zapjevali

Dejan Lovren iznesen je s travnjaka na nosilima, s maskom za kisik preko lica i bolnom grimasom. Izgledao je kao lom noge, podsjetilo na Eduarda da Silvu. No prvi dojam otklonili su liječnici, koljeno je u redu i Craig Gardner zadao mu je samo posjeklinu. Naravno da su takve vijesti oraspoložile našeg reprezentativca i sve u Liverpoolu.

Pokazuju to snimke na kojima Dejan zajedno s mališanima pjeva božićne pjesme. Zajedno s trenerom Jürgenom Kloppom, kapetanom Jordanom Hendersonom i drugim suigračima obišao je djecu u bolnici Alder Hey u Liverpoolu i svi su skupa zapjevali.

Nadajmo se da će pjevati i navijači kad se Lovren vrati na travnjak 5. siječnja za polufinale Liga kupa protiv Stoke Cityja.

>> Dejan Lovren izbjegao najgore, pauzirat će maksimalno tri tjedna!

Komentara 1

PO
POBROZDS
21:31 18.12.2015.

možda i otpjeva i jednu "našu" pismu! zds .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije