Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troprsti izazov

Nova provokacija: Delija pozirao na Poljudu u dresu Zvezde i s tri prsta na prsima

Delija na Poljudu
Facebook
19.07.2017.
u 17:14

Srpski navijači nedavno su pokrenuli akciju 'troprsti izazov' pa se diljem Hrvatske fotografiraju pored Hajdukovih obilježja pokazujući tri prsta.

Posljednjih dana Facebook grupa 'НК Хајдук Сплит - Фан клуб Србија' (NK Hajduk Split – Fan klub Srbija) privukla je pažnju brojnih hrvatskih medija zbog toga što se korisnici uglavnom izruguju Hajduku i Torcidi. Grupa je nastala nakon što je u ožujku Torcida na utakmici s Rijekom uzvikivala 'ubij Srbina' te razvila transparent sa stihom iz četničke pjesme (morem plovi jedna mala barka), a koji je bio upućen Armadi jer je u Split doplovila brodom. 

Članovi grupe nedavno su pokrenuli akciju 'troprsti izazov' pa se diljem Hrvatske fotografiraju pored Hajdukovih obilježja pokazujući tri prsta. 

Danas je objavljena i fotografija na kojoj jedan navijač Crvene zvezde na Poljudu pozira u dresu beogradskog kluba uz tri prsta na prsima.

Nije poznato kada je fotografija točno nastala, no ovo je sigurno jedna od najvećih provokacija srpskih navijača u spomenutoj grupi (uz uriniranje po grafitu hrvatskog grba u Zagrebu, pokazivanje tri prsta uz spomen obilježja iz Domovinskog rata te pokazivanje srednjeg prsta spomeniku podignutom u sjećanje na prvog predsjednika Franju Tuđmana).

Delija na Poljudu
1/8

 

Komentara 112

Avatar MK
MK
17:35 19.07.2017.

...neka Pupovac još jednom kaze da se Srbi u Hrvatskoj ne odječaju ugodno i sigurno - onda neka pogleda ove slike.

DU
Deleted user
17:41 19.07.2017.

Nek se vesele, dok ne nalete....Sve ćemo vam prste slomit a ne samo tri....

MA
Majur
17:53 19.07.2017.

Ako hoćeš ispasti faca u kvartu i među svojim papcima,slikaj se na rivi među ljudima...prošeći u dresu Zvezde.....e,onda ćeš ispasti faca(lud,ali faca)...sve ovo ostalo je za maloumne fora i događaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije