POVratak

Denver još kratko bez Chaunceyja Billupsa

Košarka
AFP
22.12.2009.
u 09:48

Denver žarko očekuje povratak svog vođe na parketu, 33-godišnjeg Chaunceyja Billupsa, koji je trenutačno izvan parketa zbog ozljede prepona.

Prošle srijede se u utakmici protiv Houstona Billups ozlijedio i zato propustio dvije utakmice svoje momčadi. Do Billupsove je ozljede Denver imao omjer 19:7, a onda su upisali dva poraza zaredom. Pali su u gostima kod klubova koji nisu na njihovoj razini, kod New Orleansa i Memphisa.

U ponedjeljak je Billups lagano trenirao, ali je gotovo sigurno da neće nastupiti ni u prvom idućem ogledu Denvera u srijedu kad ugošćuju Atlantu.

Bez Billupsa, dakle, Denver čeka još jedna teška utakmica, bez obzira na to što na domaćem parketu ove sezone imaju sjajan omjer, najbolji u ligi, 12:1. Jedini poraz pamte od Minnesote. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije