Damir Batinić

Derbi Rijeke i Dinama sucu koji je Dinamu svirao najsmješniji penal ikad

Damir Batinić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
21.02.2018.
u 14:27

Pred nama je novi derbi, ovog vikenda na Rujevici Rijeka dočekuje Dinamo, a tu će se o sucima pričati i prije početka susreta.

Nakon derbija Dinama i Hajduka, rijetko tko je pričao o igri, uglavnom se pisalo o sucu Tihomiru Pejinu i njegovim pomoćnicima koji su kardinalnim pogreškama oštetili obje momčadi.

A pred nama je novi derbi, ovog vikenda na Rujevici Rijeka dočekuje Dinamo, a tu će se o sucima pričati i prije početka susreta.

Naime, za tu je utakmicu delegiran Damir Batinić, sudac koji je prije godinu dana napravio jednu od najvećih pogrešaka u korist Dinama i pomogao mu da u tom trenutku zadrži korak s vodećom Rijekom. Batinić je u sudačkoj nadoknadi sudio jedanaesterac za Dinamo koji je modrima donio pobjedu nad Cibalijom, a o kojem se mjesecima pričalo.

Damir Batinić
1/15

– Kazao mi je da sporni detalj nije dobro vidio, bio je ''pokriven'' igračima, što se vidi i iz snimke kako naginje glavu u stranu da bi što bolje vidio duel. Svjestan je da ga je prevario Soudani, koji je pao kao da ga je granata pogodila s tribina ili kao da mu je u najmanju ruku obrambeni igrač polomio noge! I još nešto, danas smo svi spremni pričati o Batiniću, ali ne o Soudaniju, koji je čist i pošten, i nastavit će igrati kao da se ništa nije dogodilo – rekao je tada povjerenik za suđenje Ante Kulušić, a svoj propust priznao je i sam Batinić.

U nedjelju će mu na Rujevici pomoćnici biti Borut i Igor Križarić iz Čakovca, Pataki iz Đakova te Conjar i Bel iz Osijeka.

Komentara 17

ZG
zg223
15:21 21.02.2018.

svi ste generali poslije bitke,ajde sudi jednu tekmu novinarcicu..pogrijesit ces 30 puta.pa nitko nije savrsen da sve vidi u svakoj sekundi

EL
EldersRealm
15:00 21.02.2018.

Gledao sam snimku tog penala i lijepo se vidi da Cibalijin igrac nogom udara donji dio Soudanijeve kopacke. Cak je i sam posrnuo zbog tog kontakta kojim je omeo Soudanija da uzme loptu, jer je bio u naletu i pretrcavao je Cibalijinog igraca. E sad, teatralnost kojom je Soudani pao je za glumacku akademiju, ali kontakt je postojao, Soudani je ometen u jedanaestercu i to je penal cak i ako je bilo slucajno. Tko ne vjeruje neka dobro pogleda snimku i prati Soudanijevu nogu i posrtanje Cibalijinog igraca nakon kontakta.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
17:50 21.02.2018.

Opet se krenulo na dinamo...ovo više nije normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije