love zaostatak

Deschamps: Moramo vjerovati u prolaz, imamo još 90 minuta

'France\'s coach  Didier Deschamps congratulates Franck Ribery after defeating Finland in their 2014 World Cup qualiying soccer match at the Stade de France stadium in Saint-Denis, near Paris, October
Reuters/ PIXSELL
16.11.2013.
u 08:40

Prvi pogodak Ukajini je dao vjetar u leđa, tada je zaigrala još bolje - rekao je Deschampes

Nakon prve utakmice dokvalifikacija za SP, Francuska se iz Kijeva vraća s negativnim rezultatom. Ukrajinci su pobijedili 2:0, a izbornik Francuske Didier Deschamps nije zadovoljan rezultatom.

- Naravno da nije dobro, ali ne treba ni očajavati. Imali smo nekoliko šansi, ali nismo ih iskoristili. Prvi pogodak Ukajini je dao vjetar u leđa, tada je zaigrala još bolje - rekao je Deschamps i dodao:

- Ovo nije nikako dobar rezultat za nas. Ali, ostaje nam vjerovati da možemo nadoknaditi propušteno. Imamo još devedeset minuta i ta činjenica da još ništa nije gotovo nas mora držati.

>>Ronaldo bolji od Zlatana, Ukrajina šokirala Francusku

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:59 16.11.2013.

e baš mi je drago za ove smradove da ne odu na SP.... od 1998 do danas se stalno provlače na guzove i varanje (golovi rukom Henrya i sl).... Posebno mi je drago za ovog srolju od izbornika koji jee 98. bio kapetan momčadi koja je nezasluženo osvojila SP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije