Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRROR

Deset stvari koje morate znati o Oliću

Ivica Olić
AFP
10.04.2010.
u 11:33

Manchester United još bi se jednom mogao jako uznemiriti, ako Roberto Mancini uspije u svojim planovima da na ljeto u City dovede Ivicu Olića, započinje u uvodu Mirrorova teksta gdje predstavljaju Olića.

Autor teksta odlučio je dobro predstaviti Englezima čovjeka koji je srušio Manchester United i na čijim je krilima Bayern u polufinalu Lige prvaka, te ga je opisao kroz deset točaka.

1) Manchester United nije prvi put da je Olić zabio nož u englesko srce. Učinio je to i u kvalifikacijama za Euro 2008. godine kada je zabio u 3:2 pobjedi Hrvatske na Wembleyu.

2)A prema njihovu mišljenju Olić tu utakmicu nije trebao ni igrati zbog izlaska u Fontanu.

3) Treća točka govori o bliskom prijateljstvu s Nemanjom Vidićem, koje to nije spriječilo da ga udari u neugodno mjesto u srijedu.

4) Olić je već trebao igrati u engleskoj ligi i to u dresu Chelseaja, ali Roman Abramovič ga je ostavio u Rusiji, gdje je osvojio prvenstvo i Kup UEFA.

5) Prvi naslov s CSKA-om osvojio je dva mjeseca nakon dolaska u Moskvu. Prije toga je osvojio dva naslova u HNL-u, sa Zagrebom i Dinamom.

6) Olić će u rujnu napuniti 31 godinu, ali kao što su u Unitedu otkrili nije izgubio puno od svoje brzine.

7) Ivica je zabio u poznatoj i kontroverznoj pobjedi Hrvatske nad Italijom na SP-u 2002. godine. Skinuo je majicu i pokazao lik svog prvorođenog sina Antonija. Nakon toga dres nije mogao ponovno navuči pa su mu ga morali rezati.

8) Louis van Gaal nije mu davao priliku u velikim utakmicama po dolasku u Bayern, pa su ga njemački novinari prozvali čovjekom za male utakmice.

9) U Bayern je stigao besplatno, nakon što je s njima na prvi dan 2009. godine potpisao predugovor.

10) Sa HSV-om je došao na Emirates kup, i na turniru na kojem su igrali protiv Arsenala, Reala i Juventusa postao najbolji strijelac turnira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije