Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1908.NL

Ivanušec blizu odlaska iz Dinama: 'Dogovorio je petogodišnji ugovor s novim klubom'

Brdo kod Kranja: Nogometaši Dinama odradili jutranji trening
Marko Lukunicl/PIXSELL
01.08.2023.
u 09:32

Nizozemski portali pišu kako je pitanje dana kad će otići iz svlačionice plavih

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec, najbolji igrač Dinama na početku sezone, na pragu je odlaska iz Maksimira. Nizozemski mediji uvjereni su da će karijeru nastaviti u prvaku Feyenoordu te javljaju kako je vatreni već dogvorio ugovor na pet godina s tamošnji velikanom s De Kujipa. 

- Dinamo je spreman prodati Ivanušeca, ali zasad prednost daje kvalifikacijama Lige prvaka. Treća Feyenoordova ponuda za Ivanušeca još nije prihvaćena, ali nije ni odbijena. Očekuje se sastanak uprava Dinama i Feyenoorda nakon Dinamovog okršaja s Astanom - piše 1908.nl i dodaje kako se klubovi još moraju dogovoriti oko visine odštete. 

Ofenzivni vezni je za Dinamo odigrao 169 utakmica, postigao 36 i namjestio 19 golova. Protiv Astane je upisao hat-trick i dodao je pogodak te asistenciju protiv Istre 1961. 

VEZANI ČLANCI:

Plavi su očekivali da će zaraditi 12 milijuna eura, ali odšteta bi mogla biti nešto niža, spekulira se o cijeni od 9 milijuna eura plus bonusi. 

Komentara 3

LO
Lokić
11:35 01.08.2023.

Pustiti ga za taj novac je pljačka Dinama. Ili su nesposobni ili je rasprodaja jer nema love.

PE
Pendrek57
11:08 01.08.2023.

Vecernji, koliko dugo ga mislite prodavati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije