JAK TURNIR

Detalji procurili u javnost, poznato je kad i gdje se vraća Đoković! Uz njega će biti Čilić i Ćorić

Australian Open: Djokovic's Visa Cancelled
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/3
26.01.2022.
u 10:40

Svakako, turnir će izazvati više pažnje nego ikad dosad, što ne bi bio slučaj da se nije dogodilo sve što se dogodilo oko Đokovićeva pokušaja ulaska u Australiju.

Novak Đoković ostao je bez mogućnosti igranja kompetitivnog tenisa u siječnju, a nije bilo sigurno ni kad bi se mogao vratiti na teren, no doznalo se i to!

Najbolji tenisač svijeta bi trebao predvoditi društvo od ukupno devet tenisača iz top 20 na ATP ljestvici u Dubaiju, gdje je već pet puta osvajao titulu. Posljednja je stigla prije dvije godine jer prošle nije igrao.

 

 

 

Službeno je prijavljen za taj turnir, koji se održava od 14. do 26. veljače i uz Đokovića će na njemu najvjerojatnije biti najbolji hrvatski tenisači Marin Čilić i Borna Ćorić, ako se oporavi, te, između ostalih, Andrej Rubljov (6.), Felix Auger-Aliassime (9.), Janik Sinner (10.), Hubert Hurkacz (11.), Denis Shapovalov (14.), prošlogodišnji prvak Aslan Karatsev (15.), Roberto Bautista Agut 18.), Gael Monfils (20.).

Svakako, turnir će izazvati više pažnje nego ikad dosad, što ne bi bio slučaj da se nije dogodilo sve što se dogodilo oko Đokovićeva pokušaja ulaska u Australiju.

 

Komentara 3

LI
liliZG
21:33 26.01.2022.

uz njega će biti Čilić i Ćorić da mu nose opremu i dodaju loptice??? ili nešto drugo ste mislili reći???

DU
Deleted user
18:26 26.01.2022.

Napokon da Coric opet igra, daleko su vec Medvedev i ostali koje je pobjeđivao, steta.

BR
Brijest1
11:19 26.01.2022.

Je li vise dosta tog Djokovica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije