JOEY U PROBLEMIMA

Didulica upitan zbog ozljede na treningu

Joey Didulica
Željko Lukunić
05.03.2010.
u 14:21

Hrvatski vratar AZ Alkmaara Joey Didulica zadobio je u četvrtak na treningu ozljedu te je upitno hoće li sjediti na klupi svoga kluba u subotnjem dvoboju 26. kola nizozemskog prvenstva protiv Heerenveena.

Nizozemsko izdanje Goal.coma piše da je Didulica stradao u duelu s Davidom Mendes da Silvom. Još uvijek se ne zna o kakvoj se ozljedi radi, odnosno koliko je teška.

Ako Didulica ne dobije zeleno svjetlo za utakmicu protiv Heerenveena, mjesto na klupi zauzet će Erik Heijblok. Među vratnicama će stajati Sergio Romero, prvi vratar argentinske reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije