ARGENTINAC UVJETUJE

Diego Simeone preuzima Chelsea... Ako mu dovedu Ivana Rakitića!

Diego Simeone
Reuters (Ilustracija)
20.02.2016.
u 23:00

Simeone je pokušavao dovesti Raketu i dok je ovaj još igrao za Sevillu, no nije mogao konkurirati Barceloninoj ponudi.

Uz toliko priče o Van Gaalu i Mourinhu na Old Traffordu ime trenera koji će sljedeće sezone voditi Chelsea nekako je palo u drugi plan. Roman Abramovič i dalje ozbiljno naginje prema Diegu Simeoneu, a pregovori su najčešće držani u dva pravca. 

Jedan je pitanje suradnika uz naravno visinu tjedne plaće, a drugi je više sportski. Simeone je još ranije rekao kako želi Cavanija i Reusa, a španjolski mediji pišu da je uz taj dvojac popularni 'Cholo' dodao i Ivana Rakitića iz Barcelone. 

Simeone je pokušavao dovesti Raketu i dok je ovaj još igrao za Sevillu, no nije mogao konkurirati Barceloninoj ponudi. Sada Simeone zna da ima potrebni novac, a i Rakitić nije u kategoriji MSN-a te Inieste koji su nedodirljivi i nisu na prodaju. 

Dolazak Arde Turana mogao bi značiti kako bi se za pravu količinu novca Luis Enrique možda i odrekao igrača kojeg konstantno hvali. Budući da Barcelona još uvijek nije ponudila Rakitiću poboljšani ugovor, razgovori s drugim klubom nisu isključeni.

>> Evo kome je Rakitić posvetio pogodak protiv Celte

Komentara 12

HC
hccc6661
23:13 20.02.2016.

Ako mu ne dovedu Rakitića, on neće preuzeti Chelsea. Ljudi pa VI valjfa imate fakultete. Radite u novinama koje koštaju 7kn svaki dan a VI zajebavate ljude s ovim glupim naslovima...

DU
Deleted user
23:25 20.02.2016.

Nema više normalnih portala. Sve je clickfest za reklame. Nadam se da znate da koristim blockere pa ništa od Eura na kartici.

Avatar Abcda
Abcda
23:59 20.02.2016.

99% svjetskih strucnjaka , nogometnih, je govorilo da Raketa nije igrac za Barcelonu. Danas se svi zbog toga ispricavaju, priznajuci da su se prevarili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije