Šuti o Šarapovoj

Dimitrov: Baby Federer je stari nadimak, više ne želim biti beba

'Grigor Dimitrov of Bulgaria reacts after defeating Milos Raonic of Canada in their men's singles match at the Brisbane International tennis tournament January 3, 2013. REUTERS/Daniel Munoz (AUSTRALI
Reuters/Pixsell
06.02.2013.
u 20:00

– Želim se što prije naći među 20 najboljih, ali ne opterećujem se plasmanom – ističe bugarski tenisač.

Teniski Cassanova, Bugarin Grigor Dimitrov, ne želi govoriti o vezi s Marijom Šarapovom, no Baby Federer, kako su ga prozvali zato što igrom podsjeća na velikog Rogera, zanimljiv je i teniski. Ima 21 godinu, 40. je na ATP listi, a ispred njega do vrha nema mlađeg.

– Baby Federer je stari nadimak, više se ne osjećam kao beba. Želim se što prije naći među 20 najboljih, ali ne opterećujem se plasmanom, već mislim samo na igru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije