U talijanskim medijima

Dinamo konačno dovodi nužno pojačanje u napadu? Meta im je napadač Inter Milana

italian soccer Serie A match - AS Roma vs Empoli FC
Foto: Domenico Cippitelli / ipa-agency.net
1/4
06.07.2023.
u 12:52

Martin Satriano je 22-godišnji urugvajski napadač koji je još 2021. godine došao u Milano. Sada ga traže brojni klubovi Europe, među kojima je i Dinamo. Prema pisanju Talijana s Maksimira je stigla ponuda za posudbu s pravom otkupa

Prema pisanju portala Inter News, Dinamo je poslao ponudu Interu za 22-godišnjeg napadača Martina Satriana. Prema pisanju talijanskih medija, riječ je o posudbi s pravom otkupa. Međutim, hrvatski prvak će imati tešku konkurenciju. Za mladog napadača su zainteresirani i Lille, Brest, Montpellier te Lens.

Prema Transfermarktu njegova je cijena sedam milijuna eura, a ugovorom je za Inter vezan do ljeta 2027. godine. Urugvajac je prije Intera igrao u svojoj domovini za Nacional, a u Milano je došao 2021. godine za 2,4 milijuna eura.

GALERIJA Ovako je Dinamo proslavio naslov prvaka, na Maksimiru se skupilo 16.000 gledatelja

italian soccer Serie A match - AS Roma vs Empoli FC
1/9

Trener Dinama, Igor Bišćan već je nekoliko puta spomenuo kako bi pojačanja momčadi s Maksimira dobro došla, a osobito je to slučaj u napadu. Time više što Bruno Petković nije potpisao novi ugovor premda mu aktualni istječe na ljeto iduće godine.

Petković se povezuje i sa turskim Trabzonsporom kojeg vodi bivši trener plavih, Nenad Bjelica. Premda je sam Bjelica rekao kako službenih pregovora nije bilo te da ne vjeruje kako njegov klub može platiti cijenu koju Dinamo traži, dokle god ne produlji ugovor nije moguće isključiti Petkovićev odlazak.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo je ovo ljeto već bio u potrazi za napadačem i imao je nekoliko meta. Propao im je transfer Monsefa Bakrara iz Istre 1961, a žele i Matiju Frigana iz Rijeke. Povezivali su se i sa Žanom Vipotnikom, koji se ipak odlučio sa francuski Bordeaux.

VIDEO Bišćan: Teško je zamisliti da ćemo morati bez Ivanušeca i Livakovića

Komentara 2

MA
MarasG
19:49 06.07.2023.

Zahvaljujuci Simicu i Biscanu Dinamo se pojacao igracem iz francuske druge lige ybt...

ZO
zoranos
13:51 06.07.2023.

Samo jedno ime Frigan! Sve ostalo nije vrijedno spomena - osim ako Dinamo ne želi platiti 10 milijuna nekoga, a dok je Šimića i njegove politike max 2-3 milijuna ... FRIGAN!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije