Navijači uočili

Otkriven treći transfer Hajduka? Marokanac koji bi mogao zamijeniti Mikanovića

Primeira Liga - Benfica v Portimonense
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
06.07.2023.
u 11:09

Fahd Moufi, 27-godišnji marokanski desni bek koji je Hajduk zapratio na Instagramu odnedavno je slobodan igrač, a Ivan Leko mogao bi biti zainteresiran za novog desnog beka

Traju pripreme Hajduka za novu nogometnu sezonu ususret kojoj su doveli i dva pojačanja. Prvo je bio stoper Zovnimir Šarlija, a drugo krilni igrač Leon Dajaku. Pojačanje bi mogli tražiti i na poziciji desnog beka obzirom da je Dino Mikanović ostao u Splitu zbog pretraga vezanih sa pretpljene ozljede.

Navijači pomno prate klub putem društvenih mreža, a nije im promaknulo niti da je jedan od najnovijih pratitelja kluba postao i Fahd Moufi, 27-godišnji marokanski desni bek kojem je ovoga ljeta istekao ugovor s portugalskim Portimonenseom.

GALERIJA Hadjuk doveo dva pojačanja uoči nove sezone

Primeira Liga - Benfica v Portimonense
1/5

Prije no što je zaigrao u Portugalu (u Portimonenseu i Tondeli) igrao je u Lyonu i Sedanu. Nogometnu školu prošao je u Francuskoj, a igrao je i za mlađe uzraste marokanske nogometne reprezentacije. Njegova se cijena na Transfermarktu procjenjuje na 1,5 milijuna eura.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
11:27 06.07.2023.

Kustić ostaje u hajduku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije