DOMAĆI TRANSFER

Osijek ostaje bez kapetana Žapera? Hajduk bi mogao dobiti još jedno pojačanje

Osijek: SuperSport HNL, 19. kolo, NK Osijek - HNK Gorica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
31.08.2023.
u 12:30

"Dobro je da napokon svi razgovaramo i nadamo se da smo na dobrom putu da postignemo konačan dogovor", rekao je Andy Bara, agent Mihaela Žapera

Transfer Mihaela Žapera, kapetana Osijeka, tema je koja se provlači kroz cijeli ovoljetni prijelazni period. Pretpostavlja se da Žaper želi otići, a Osijek će ga teško zadržati. Kao opcije su se istakli turski Samsunspor i Hajduk.

Turska ponuda je navodno unosnija za Žapera, dok je domaća ponuda viša na strani odštete koju Hajduk nudi Osijeku. Stoga je Žaperova plaća manja. Odluka je prepuštena igraču.

VEZANI ČLANCI:

Igračev agent Andy Bara jer rekao je za 24 sata kako napreduju u donošenju konačne odluke: "Dobro je da napokon svi razgovaramo i nadamo se da smo na dobrom putu da postignemo konačan dogovor." Već se neko vrijeme pretpostavlja kako Žaper želi u Hajduk kojem ove sezone odlično ide. 

VIDEO Stigla službena potvrda: Gotovo je, Livaković napustio Dinamo

Komentara 8

PA
pajokola1
16:14 31.08.2023.

Pa nek ide, kakve veze, to je kao i u svakom drugom poslu, ako nisi zadovoljan firmom mjenjaš ju, čemu drama.

AI
airborne
13:10 31.08.2023.

a neki dan se Osijek kleo da nema šanse da prodaju najbolje igrače izravnim rivalima za vrh HNL-a?!? Osijek će i dalje ostati mali klub iz provincije

KU
kublajkhan
12:59 31.08.2023.

Dabogda sve izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije