NADOKNADA UTAKMICE

Dinamo i Lokomotiva prebacili utakmicu s Kranjčevićeve na Maksimir. Evo koji je razlog

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 13. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
19.01.2024.
u 15:18

Teren se na stadionu u Masksimru, za razliku od onoga na Kranjevičevoj, može grijati. To bi trebalo omogućiti da se na njemu nesmetano igra. Idući susret dvaju momčadi je u travnju, u sklopu 31. kola HNL-a

Dinamo i Lokomotiva će u utorak kako bi odigrali odgođen utakmicu 4. kola HNL-a. Susret se trebao dogoditi još 12. kolovoza, ali je odgođen zbog europskih obaveza aktualnih prvaka. Premda se igrati trebalo u Kranjčevićevoj u 17 sati, došlo je do promjene planova.

Tako će zagrebački klubovi utakmicu igrati na stadionu Maksimir u istom terminu. Lokomotiva je zamjenu stadiona zatražila zbog obilnog snijega koji je pao u Zagrebu zbog čega je izgledno da će teren biti još lošiji. Dinamo je pristao na zamjenu.

VEZANI ČLANCI:

Teren na stadionu u Masksimru može se grijati, što bi trebalo značiti da će se na njemu moći nesmetano igrati. Idući susret dvaju momčadi bit će u travnju, u sklopu 31. kola HNL-a.

VIDEO Noa Mikić i Moreno Živković pokazali su da su veliki talenti Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije