Dinamo ima bukiranu Europu, ali drugi naši klubovi bi se trebali ugledati na 'munju sa sjevera'

storyeditor/2022-08-20/PXL_160822_95170199.jpg
Marko Lukunic/PIXSELL
21.08.2022. u 12:37

Bez obzira na rasplet, Dinamo i Glimt ostaju dva svijeta, nepoveziva. Ali drugi naši klubovi bi trebali proučiti priču Norvežana, naročito oni kojima je na prvo mjesto u životu izbio PR, oni koji dovode igrače iz Treće španjolske lige i predstavljaju svakoga kao Lewandowskog, oni koji imenuju trenere u trećem tjednu priprema...

Komentara 1

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
20:59 21.08.2022.

Dinamo ima bukiranu Europu, ali drugi naši klubovi bi se trebali ugledati na slično siromašnu balkansku braču po jeziku, krvi i kulturi iz Pirota, Brčkog, Zenice, Čuprije i Nikšiča koji svi nogometne bajke sanjaju i ganjaju uz paštetu i praznu kasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije