SLABA PARTIJA

Dinamo je malo toga pokazao, nekim igračima se ne piše dobro...

Dugo Selo: NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
26.06.2023.
u 08:00

Od igrača koji drže da mogu igrati u Dinamu očekuje se više, pogotovu u trenucima kad se bore za svoj ostanak u prvoj momčadi

Istina, tek je početak priprema, kako se to kaže – noge su teške. Nakon predstave “šarene” momčadi Dinama, bez gotovo cijele prve momčadi, u Dugom Selu malo tko u redovima maksimirskog kluba može biti zadovoljan viđenim. Bez obzira na to što je početak priprema i puno se radi na snazi, Bišćanovi puleni morali su pokazati više.

Momčad iz trećeg razreda našeg nogometa uopće nije u treningu, a bilo je zajedljivih koji su pitali u kojim dresovima igra Dinamo, s obzirom na to da su domaćini bili plavi, a bili su bolji, opasniji u prvom dijelu susreta.

– Očekivao sam više od nas, došli smo do pobjede kad je njima nestalo snage što se i očekivalo jer nisu u treningu – kazao nam je Igor Bišćan.

Puno igrača koji su u subotu dobili priliku nisu izborili vizu za ostanak u prvoj momčadi, a baš ovakve prilike nude šansu za poboljšanje statusa, tek nekoliko njih (Nevistić, Gurlica, Vasilj i Marin) pokazalo je zašto su u trenutačnoj Bišćanovoj vrsti, ostali se moraju ozbiljno trgnuti jer ne piše im se dobro, a o tome govore i Bišćanove riječi:

– Trebat će nam još nekoliko pojačanja

 
Ključne riječi

Komentara 5

EJ
ejStef
08:36 26.06.2023.

Hm, trebaju pojačanja... Novo-stara uprava, štednja, Šimić i pojačanja nikako ne idu u istu rečenicu. Prodaje se za siću, ne dovodi se nikoga tko bi napravio razliku u Europskim natjecanjima, a upitni igrači se preplaćuju...

VK
vječni krojf
08:44 26.06.2023.

Pojačanja? a prodajete igrače,nudite ih po Turskoj, a vadite za pojačanjima.Ovo ne vodi dobrom.

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
13:01 26.06.2023.

od 'pojačanja' doveden lik iz Istre... Odlaze udarni igrači a koga će nam Šumić dovesti ? Po trenutnoj situaciji, europu ne bumo gledali dulje od jeseni, a prvenstvo - borba za 3. mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije