LOVA DO KROVA

Dinamo je postao tvornica novca u regiji. Pogledajte koliko je zaradio ove sezone u Ligi prvaka

Dinamo je slavio 2:0 u Salzburgu
Marko Lukunic/PIXSELL
24.10.2024.
u 18:11

Dinamo je ovom pobjedom u blagajnu spremio čak 2.1 milijuna eura. Toliko svaki klub dobiva za pobjedu u inicijalnoj fazi natjecanja. Daleko je to više od 700 tisuća eura koliko su dobili za remi s Monacom.

Nakon poraza od Bayerna (9:2) i nesretnog remija protiv Monaca (2:2), Dinamo je uspio upisati prvu pobjedu u ovosezonskom izdanju Lige prvaka. Nakon 90 minuta borbe u Salzburgu, plavi su rezultatom 2:0 svladali austrijske doprvake te tako konačno došli do tri boda u Ligi prvaka. Osim što su skočili visoko na ukupnoj ljestvici i napravili korak naprijed u svojim europskim planovima, zaradili su i pozamašan iznos.

Dinamo je ovom pobjedom u blagajnu spremio čak 2.1 milijuna eura. Toliko svaki klub dobiva za pobjedu u inicijalnoj fazi natjecanja. Daleko je to više od 700 tisuća eura koliko su dobili za remi s Monacom. Plavi tako imaju razloga slaviti nakon poprilično razočaravajućeg remija protiv Istre u Hrvatskoj nogometnoj ligi te s novim elanom prionuti na domaće pobjede i povratak na vodeće mjesto u ukupnome poretku.

VEZANI ČLANCI:

Ukupno gledajući, Dinamo je u zadnje dvije utakmice u Ligi prvaka inkasirao prvo 700 tisuća remijem protiv Monaca, a zatim dva milijuna i 100 tisuća eura, pobjedom nad Salzburgom. Plasmanom u elitno UEFA-ino natjecanje i rezultatima ove sezone, blagajna hrvatskog prvaka je bogatija za 31 milijun i 283 tisuće eura, što ga svrstava na 29. mjesto od svih klubova koje ove sezone igraju LP.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
19:05 24.10.2024.

Evo ga opet: na kakvu vi to j..... regiju mislite?!!!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:54 24.10.2024.

Koliko je novca od Dinama dobio FK hajduk i jesu li se barem zahvalili?

Avatar jogurtaši
jogurtaši
19:35 24.10.2024.

Dinamo nije u nikakvog "regiji" nego je Dinamo u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Ako pripadamo ikakvoj "regiji" onda je onda samo onda je to civilizirana regija srednje Europe a ne ona sa istoka u koju nas se nasilo pokušava svaki dan uguravati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije