Dinamo je u godinu dana napravio čudesan napredak

28.08.2024. u 21:51

Tek sad, nakon godinu dana, vidi se Jakirovićev trenerski potpis, preživio je čudesa, ali nikad se nije predao i Liga prvaka je nagrada njemu i igračima

Komentara 3

FR
freeshooter
23:31 28.08.2024.

...svaka čast da ste našli zasluženo istaknuti trenera Jakirovića... zaslužio je zaista sve, a svakim njegovim izlazkom iz svlačionice na Maksimiru dobije ovacije zapada, što govori koliko ga je Maksimir prepoznao, zavolio i kako ga cijeni...

Avatar mrbr
mrbr
07:39 29.08.2024.

Bilo bi čudo kada bi gradske i državne vlasti napravile čudesan napredak u izgradnji novoga stadiona. Zbog njih se sramotimo već lijepih 25 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije