EUROPSKI PUT

Dinamo kreće od prvog pretkola Lige prvaka, ovo su mogući protivnici

Dinamo i Istra u finalu Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
22.05.2021.
u 22:45

Sva tri preostala hrvatska kluba, Osijek, Rijeka i Hajduk nastupit će u Konferencijskoj ligi. Svi startaju od drugog pretkola.

Nakon što je obranio naslov hrvatskog prvaka, Dinamo će svoj europski put započeti u kvalifikacijama Lige prvaka, dok će Osijek, Rijeka i Hajduk igrati u kvalifikacijama Konferencijske lige.

Plavi kreću od prvog pretkola Lige prvaka u kojem će biti nositelj. Taj će status imati sve do završne runde kvalifikacija, ako do nje dođu.

>> Pogledajte video

Među mogućim protivnicima Dinama su Riga, HJK Helsinki, Neftči, Shamrock Rovers, Valur, Bodo/Glimt...

U slučaju da Dinamo ispadne iz prvog pretkola, natjecanje bi nastavio u drugom pretkolu Konferencijske lige. Ispadanje u drugom pretkolu LP Dinamu donosi plasman u treće pretkolo Europske lige, ispadanje u trećem pretkolu LP vodi u play-off EL, a poraz u play-offu Lige prvaka, donio bi skupinu Europske lige, baš kao i ove sezone.

Plasmanom u Ligu prvaka Dinamo bi zaradio najmanje 15.64 milijuna eura, a plasman u Europsku ligu 3.63 milijuna eura.

Sva tri preostala hrvatska kluba, Osijek, Rijeka i Hajduk nastupit će u Konferencijskoj ligi. Svi startaju od drugog pretkola.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
matkopeic
10:39 23.05.2021.

Stadion, kao što već prije rekoh, kupujem 10godišnju godišnju kartu za Dinamo i za repku. Pa valjda to netko zna iskoristiti. Nema predaje

MP
Muzemo_Purgere
06:49 23.05.2021.

Nista od stadiona ode novac za semafore i autobusna stajalista za transvstite , Dinamo moze napravit stadion , tako d prodaje sjedalice gdje bi pisalo ime donatora , naravno bilo bi i zloupotreba , netko bi se predstavio kao Ante P. , Tudman , ili Gotovina , ja bih uz svoje ime platio i stolicu i ocu i djedu te Stjepanu Radicu , Anti Starcevicu i poginulom prijatelju iz brigade , ali naravno nista od sradiona treba lGBT ideologiju sirit po vrticima i skolama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije