'AJDE BAR NEŠTO

Dinamo najkorektnija momčad Lige prvaka! Barcelona druga!

dinamo - psg (1)
Igor Kralj, Marko Prpić/Pixsell
26.10.2012.
u 08:01

Izgubi li Dinamo (K) od Porta i PSG-a, plavi će još biti u prilici da prođu skupinu

Unatoč silnim negativnim statistikama koje su plavi postavljali u Ligi prvaka, u novoj sezoni zasad prednjače na jednoj 'plus' ljestvici. Naime,  Dinamo je besprijekorno odradio prva tri kola zaustavivši se na zadivljujuća 23 prekršaja! Barcelona je napravila 27 i druga je u tom poretku.

Uz to, Dinamovci imaju najmanji broj žutih kartona – jedan! Zaradio ga je Tonel uklizavanjem u Kijevu... To su dva Dinamova nova rekorda po kojima su najkorektnija momčad Lige prvaka!

A teorije za prolazak skupine još žive. Izgubi li Dinamo Kijev od Porta i PSG-a kod kuće, plavi će 4. prosinca još uvijek biti u igri za prolaz!

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Bekrija
Bekrija
08:26 26.10.2012.

Vauuu... pa to je odlično, bolji smo od Barce, odnosno korektniji!! Kome trebaju bodovi mi smo prvaci, najmekanija smo momčad LP, kao da sve curice igraju u GNK Mamiću. MEne je svejedno sramota ovakvog Dinama, ali hvala Bogu što se kraj Joci bliži. Bit će Dinamo opet zagrebački, samo će trebati godine i godine mukotrpnog rada da se popravi sva šteta uzrokovana djelovanjem obitelji Mamić. IZBORI!!!

Avatar kanonik
kanonik
08:38 26.10.2012.

Kad god Dinamo dobije gol,u blizini je uvijek Vida.Ili je niži u skoju ili sporiji u duelu,ili predaleko od igrača koji daje gol.

Č7
čvor2.76
08:23 26.10.2012.

Pa naravno da Dinamo ima najmanje prekršaja, a iz jednog razloga, a to je što su igrači LP duplo brži i jednostavno ih dinamovci ne mogu sustići da naprave prekršaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije