VJEČNI DERBI

Dinamo objavio cijenu ulaznica za derbi: Prodaja za gostujuće navijače isključivo preko Hajduka

Navijači na utakmici 21. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Istre
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
21.02.2023.
u 10:27

Sjever je upola jeftiniji od zapada. Što se Splićana tiče, dobili su 3200 ulaznica.

Nogometaši Dinama u nedjelju će od 15 sati u sklopu 23. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru ugostiti splitski Hajduk. Interes za vječni derbi uvijek je velik, pogotovo kada su momčadi ovako jedna blizu druge na tablici. Iz zagrebačkog su kluba sada objavili cijene ulaznica za utakmicu. 

Za bilo koje mjesto na sjeveru zainteresirani će morati izdvojiti pet eura. Ulaznica za zapad gore stoji 10 eura, a za zapad dolje 13 eura. Prodaja ulaznica za članove kluba počinje u četvrtak, 23. veljače od 11 sati, dok će za sve ostale navijače prodaja ulaznica biti od petka 24. veljače. Djeca do 12 godina u pratnji roditelja ili skrbnika mogu iskoristiti pravo na besplatnu ulaznicu za domaće utakmice GNK Dinama. Ulaznice za pratnju i dijete moguće je kupiti isključivo na ticket pointu.

U slučaju da ulaznice za pojedinu tribinu ili cijeli kapacitet stadiona za navijače Dinama bude rasprodan prije završetka prodaje, klub će o tome obavijestiti javnost putem web-stranice i društvenih mreža.

Prodaja ulaznica za tribinu jug za navijače gostujućeg kluba organizirana je isključivo preko HNK Hajduk u Splitu. Splićani su dobili 3200 ulaznica koje se prodaju po cijeni od pet eura.

Dinamo je na tablici vodeći s 52 boda, dok je Hajduk drugoplasirani s 44.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
12:18 21.02.2023.

Cijene ulaznica su OKE ali problem je kako povesti jedno ili dvoje djece ispod 12 godina kad nemaš sigurnosti ni sa jedne strane publike kad kodnas vladaju neredi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije