Utakmica u srijedu

Dinamo odradio posljednji trening uoči Arsenala, Zdravko Mamić nadgledao s tribina

Trening Dinama uoči susreta s Arsenalom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
15.09.2015.
u 21:41

Raspoloženje na treningu bilo je odlično, igrači s nestrpljenjem očekuju sutrašnju utakmicu, a svi se nadamo da će uspjeti iznenaditi 'topnike'.

Nogometaše Dinama sutra očekuje prva utakmica u skupinama Lige prvaka, na Maksimiru gostuje Arsenal. Englezi su stigli u Zagreb, ali prema Wengerovoj tradiciji nisu trenirali.

Zato je Zoran Mamić zajedno sa svojim pomoćnicima Damirom Krznarom i Igorom Cvitanovićem predvodio svoje igrače u večernjem treningu, a sve je s tribina Hitrec Kaciana pratio izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Raspoloženje na treningu bilo je odlično, igrači s nestrpljenjem očekuju sutrašnju utakmicu, a svi se nadamo da će uspjeti iznenaditi 'topnike'.

U našoj galeriji pogledajte kako je bilo na treningu!

>>Dinamo dominira hrvatskim nogometom, moramo igrati najbolje što možemo i bez kalkulacija

>>Ne bojimo se Arsenala! Nećemo se predati niti ikome priznati da je bolji

>>Wenger otkrio prvu asocijaciju na Dinamo: 'Odmah sam vidio da je poseban!'

Komentara 3

21
215794
01:55 16.09.2015.

Sretno plavi bez srljanja nama je I nerijeseno ravno pobjedi

BI
biby2611
06:54 16.09.2015.

Hrvoje radje nemoj nista pisat nego samo primaj placu ka i ostali u VL.Dinamo igra LP a ti uspijes napisat tekst od 450 slova i za to primas placu.Dobar ti neki gazda koji te placa a kad triba srat po Dinamu i Mamicu e onda imas pojma samo toliko.

OL
olrajt
12:34 16.09.2015.

..sretno dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije