VELIK IZOSTANAK

Dinamo ostao bez ključnog igrača za derbi? Jakirović mora pronaći rješenje na kritičnoj poziciji

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
07.09.2024.
u 19:47

Dok je Dinamo suveren na čelu ljestvice, Hajduk ne zaostaje puno, ali klima oko Poljuda nije najudobnija i najpovoljnija

Po povratku s reprezentativnih akcija HNL će se nastaviti na najjači mogući način. Već u petak od 20 sati na Maksimiru će biti odigran prvi ovosezonski veliki derbi između Dinama i Hajduka. Plavi i bili u gotovo potpuno oprečnim raspoloženjima ulaze u tu utakmicu. Dok je Dinamo suveren na čelu ljestvice, Hajduk ne zaostaje puno, ali klima oko Poljuda nije najudobnija i najpovoljnija. 

Danima se priča o razmjerno neuspješnom Hajdukovom ljetnom prijelaznom roku, navijači upiru prstom u upravu i nadzorni odbor kluba, a u Dinamu je stanje idilično. U iščekivanju gostovanja u Münchenu u Ligi prvaka plavima susret s Hajdukom dolazi kao idealna priprema. Trener Sergej Jakirović ipak ima jedan problem, a taj je da mu jedan od važnijih igrača u momčadi neće konkurirati za hrvatski derbi, vjerojatno ni za prvi dvoboj u Ligi prvaka.

Naime, Josip Mišić ima bolove u mišiću, a nakon nekoliko kontrolnih pregleda donesena je odluka da vezni igrač plavih ne konkurira za Hajduk. Nadaju se da će biti spreman za ogled s Bayernom, ali to je stvar koju danas još nije moguće potvrditi. 

Dinamo će gostovati kod Bayerna, Arsenala, Salzburga i Slovana iz Bratislave, dok će domaći protivnici u Ligi prvaka biti Borussia Dortmund, Milan, Celtic i Monaco. Inače, Mišić je ove sezone upisao ukupno šest nastupa za Dinamo, a upisao je jednu asistenciju. U Dinamu je još od 2020. godine.

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije