Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDIRA NOVINARSTVO

Halilović i Džijan potpisali za Dinamo

Tibor Haliliović
Foto: GNK Dinamo
03.06.2014.
u 16:15

– Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave – rekao je Halilović.

Dinamo je uoči početka sezone potpisao profesionalni ugovor s talentiranim veznim igračem Tiborom Halilovićem! Mladić koji je u Dinamo došao kada je krenuo u osnovnu školu i koji dres najdražeg kluba nosi više od 10 godina bio je oduševljen nakon potpisivanja.

Alen Halilović je iz prve momčadi Dinama otišao u veliku Barcelonu, a na njegovo mjesto dolazi još jedan igrač iz modre nogometne škole i još jedan Halilović – Tibor. Mladi veznjak već je godinama označavan kao igrač od kojeg se puno očekuje, a on je iz godine u godinu bio sve bolji da bi na koncu potpisao trogodišnji ugovor s prvacima Hrvatske.

Kao igraču koji je u Dinamu od samog početka svoje karijere ovo je bio poseban dan:

Presretan sam. U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim s radom – pričao je Halilović.

Tibor iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je zabio impresivnih 16 prvenstvenih golova i bio drugi strijelac momčadi, a na nedavno završenom jakom turniru u Njemačkoj proglašen je za najboljeg veznog igrača.

– Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave – jasan je bio domaći dečko iz Dubeca.

Inače, mladić uz nogometnu karijeru i – studira. Naime, nakon završene III. gimnazije upisao je novinarstvo te tako nastavio svoje obrazovanje:

 Zasad mi dobro ide. Naravno, nije lako uz treninge, utakmice i česta putovanja, ali uvijek si posložim stvari da sve stignem – zaključio je.

Potpisao i Hrvoje Džijan

Dinamo nastavlja potpisivati ugovore s najtalentiranijim mladićima iz naše nogometne škole pa je tako potpis na ugovor s prvacima Hrvatske stavio branič Hrvoje Džijan!

Nakon što je u utorak profesionalni ugovor s Modrima potpisao Tibor Halilović isto je napravio i godinu dana mlađi Hrvoje Džijan. Hrvoje je Slavonac iz Županje, a u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije:

Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje gdje sam bio više godina da bih potom dobio poziv i prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kada me zvao Dinamo na što nisam dugo razmišljao i došao sam u Zagreb – priča mladi stoper.

Želio bih se puno zahvaliti svojim roditeljima i obitelji koji su me podržavali i cijelo vrijeme bili uz mene. Naravno, hvala i svim trenerima koji su me trenirali jer svaki od njih mi je pomogao u razvoju – kaže Hrvoje koji će za 20-ak dana postati punoljetan.

Komentara 10

MA
magnum2013
07:59 04.06.2014.

Što sad opet reči. Možemo tog Mamića pljuvati koliko god hoćemo, ali nitko mu nemože osporiti da radi pametnije od svih sportskih radnika u nogometu. Okuplja talente koji se kasnije za interes kluba, ali naravno i njegov, prodaju vani i puno skuplje. Mogu oni poltroni politike na Cvjetnom trgu skupljati i dalje potpise, a sve ideje o "poštenom" Dinamu tu se i završavaju. Iako nisam poklonik Mamića zbog njegovog ponašanja jer svojim primjerom nemože pozitivno utjecati na odgoj u klubu koji više nego dobro odgaja mlade sportaše, ali političari koji nemaju ideja da nas izvuku iz gabule možda bi nešto i od njega mogli naučiti. Umjesto da nešto nauće od njega o radu oni sakupljaju oko sebe poltrone, osnivaju komisije, sa namjerom da se uništi Dinamo. Da Dinamo, jer ako maknemo Mamića ode Dinamo u rand Velike mlake i Rugvice.Svi ovi novinari Junaci, Dasović, Lesički, Flak, Buškulić, Maršić, Delać........mogu mu biti zavidni i pisati samo negativne stvari o Dinamu, a to samo i rade, ali usput neka mu skinu kapu jer je napravio za deset godina više nego svi oni cijeli radni vijek. Hvala

Avatar hucika
hucika
20:21 03.06.2014.

hvala ti tata, ti uvijek radiš

VK
vječni krojf
14:10 04.06.2014.

Milioncici vec na vidiku.Jadni Mamic opet ce biti na meti nesposobnjakovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije