Istek ugovora

Dinamo prekida suradnju s Adidasom: Novi sponzor omogućit će više slobode u dizajnu dresa

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
22.06.2023.
u 15:02

Britanska tvrtka Castore osnovana je 2015. godine i surađuje s klubovima poput Aston Ville, Newcastlea, Bayer Leverkusena i Feyenoorda. Plavima Adidas nije ostavljao previše slobode u dizajnu opreme, no uz novog sponzora stvari bi mogle biti drugačije

Nakon šest godina, Adidas od sljedeće godine neće biti tehnički sponzor Dinama. Plavi su suradnju s njemačkom tvrtkom započeli još 2017. godine, a ugovor im završava 2024. Nakon toga ugovor neće biti obnovljen pa će britanska tvrtka Castore postati novi tehnički sponzor hrvatskog prvaka.

Riječ je o tvrtki osnovanoj 2015. koja surađuje s više velikih sportskih brendova. Jedan od dioničara je i Andy Murray, koji je vlasnik linije proizvoda "Andy Murray Collection". Od nogometnih klubova, Castore surađuje s Aston Villom, Newcastleom, Bayer Leverkusenom, Feyenoordom, Sevillom i Rangersima.

GALERIJA Mladi vatreni razočarani: Prva utakmica Europskog prvenstva prošla je lošije od očekivanog

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
1/4

Teško je reći da je Dinamo Adidasu bio osobito važan. Klub se nije previše pitalo kada je riječ o dizajnu dresova, već bi dobio nekoliko prijedloga među kojima je birao. Nadaju se da će suradnja s britanskom tvrtkom klubu osloboditi ruke kada je riječ o dizajnu kako dresova, tako i ostale opreme.

VEZANI ČLANCI:

Također, Castore ima širu ponudu proizvoda od Adidasa. Ovo je bila treća suradnja Dinama i Adidasa. Osim s njima, hrvatski prvak surađivao je dva puta s Pumom, Umbrom, Lottom i Diadorom.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Komentara 1

DU
Deleted user
10:44 23.06.2023.

Eh Dinamo, i ti si svake godine gori i gori. ADIDAS je vrh a ostalo 2 Liga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije