Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miješane reakcije

Komentari navijača na novi dres: 'Grb treba ostati kakav je. Idući će biti duginih boja'

Split: HNK Hajduk predstavio novi treći dres koji je u skladu s Eko kampanjom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
22.06.2023.
u 09:58

"Od osnutka Hajduk nije imao bolji marketing nego sada, svaka čast svima koji su dio njega… Do prije 3-4 godine je to bila rak-rana kluba, konačno smo krenuli potencijal koji tu leži koristiti", istaknuo je jedan od navijača u jeku rasprava o novom dresu Hajduka.

Hajduk je ovoga tjedna predstavio novi treći dres zelene boje. Za izradu jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine. Dresovi su istovremeno pušteni u slobodnu prodaju u fan shopovima i na web shopu. Pa premda je navala bila velika i prodano je više stotina primjeraka. Postoje i zamjerke.

Naime, usprkos "kombinaciji tehnološke inovacije, održivosti i sportskog duha koji su sinonim za Hajduk", kako su ga opisali iz kluba, mnogi smatraju da upravo zelena boja dresa ne pristaje momčadi s Poljuda.

GALERIJA Mladi vatreni započeli prvenstvo lošije od očekivanog

Split: HNK Hajduk predstavio novi treći dres koji je u skladu s Eko kampanjom
1/5

"Kreće pljuvanje. Što mi imamo sa zelenom bojom? Treba skužit da treći dres mora biti boje koja nije u prve dvije garniture! Od osnutka Hajduk nije imao bolji marketing nego sada, svaka čast svima koji su dio njega… Do prije 3-4 godine je to bila rak-rana kluba, konačno smo krenuli potencijal koji tu leži koristiti", napisali su na jednoj fan stranici kluba.

VEZANI ČLANCI:

"Boja dresa, o njoj se može pričat, ali grb treba ostati kakav je. To se ne dira", smatra jedan navijač. "Sa Šarlijom je kod nas stigao i Panathinaikos", našalio se treći obzirom Panathinaikos, bivši klub Zvonimira Šarlije koji je najnovije pojačanje na Poljudu, nosi zelenu boju.

"Idući dres bit će duginih boja", stajalo je u jednom komentaru, dok je drugi zaključio: "Samo je jedan dres Hajduka. Bijeli je najljepši, a sve ostalo."

VIDEO Dalić: 'Smeta ako kažem da sam vjernik. Smeta ako kažem hvala braniteljima. Smeta zato što mislim svojom glavom'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:52 22.06.2023.

Bili tići su pozelenili!

Avatar Stradun
Stradun
16:32 22.06.2023.

Grozota!

EJ
ejStef
11:28 22.06.2023.

Zeleni su valjda jer su od recikliranih boca Jamnice pa nisu mogli dobiti drugu boju... Ajde, nije problem što će trčati u bocama, problem je što do sada nikada Hajduk nije imao ništa sa zelenom bojom. Bili su bijeli, crveni i još ponešto, no zeleni nikada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije