RJEŠENJE NA POMOLU

Dinamo prodaje za 10 milijuna i dovodi vatrenog! Kombinacija je sve realnija, uskoro pada dogovor?

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
30.07.2024.
u 09:25

Dinamo još nije doveo desno krilo koje mu nasušno treba, no ode li Sučić, možda dio novca odluče potrošiti na Rijekina Marca Pašalića

Dinamo ima jako dobar i širok kadar igrača, no ipak mu još nešto nedostaje, još u Maksimir nisu "priveli" desno krilo koje im je neophodno iako Sergej Jakirović tu, kao i dosad, može koristiti Marka Pjacu, a i Kačavendu postane li igrač Dinama, moći će i Stojkovića kad bude spreman, ali svima njima to nisu primarne pozicije.

Spominjalo se nekoliko imena koja su navodno bila blizu Dinamu, ali još nitko nije došao. Zna se da je Marco Pašalić želja Sergeja Jakirovića, ali šef Rijeke Damir Mišković na svom igraču želi dobro zaraditi i zadržati proračun stabilnim. Tražio je pet milijuna eura, koliko je Rijeka mogla dobiti od bogatog kluba s Arapskog poluotoka. Dinamo toliko sigurno neće dati, ali ne treba čuditi ako se pregovori nastave, pa i na kraju dođe do dogovora.

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Sigurno da Dinamo nema silne milijune, ima kredite, ima skupu momčad. No ima i igrače koji su zanimljivi na europskom tržištu. Nagađa se da bi mogli otići Špikić (zasad jedino desno krilo Dinama, mučile su ga ozljede) i Perković, ali odštete za njih ne bile dovoljne za kupnju Pašalića. No druga je priča Petar Sučić. Dečko koji je na mala vrata došao s posudbe iz BiH, došao je dok je trener bio Igor Bišćan i otkriće je sezone.

Zbog toga i ne čudi što Izvršni odbor nije (još) odlučio prihvatiti ponudu talijanskog Coma za ovog 20-godišnjeg veznog igrača. S jedne strane očekuju da bi još mogao napredovati u Maksimiru i onda dobiti još bogatiju ponudu. Iako, novac plavima treba pa nije nemoguće da uskoro ipak upale zeleno svjetlo za prodaju. Jer, nakon što je nekoliko ponuda talijanskog kluba Dinamo odbio, sad je navodno Como odlučio platiti ono što su plavi tražili, deset milijuna eura (devet plus jedan u bonusima). Sad plavi još pokušavaju dobiti veći postotak od budućeg Sučićeva transfera, ponuda je deset posto, plavi traže 20 i moguće je da se dva kluba na kraju dogovore. A to bi onda Dinamu omogućilo da značajniji novac investira u Marca Pašalića i riješi pitanje desnog krila.

Komentara 2

IB
iban5335
23:24 30.07.2024.

Ne treba prodavati Sučića, brzog igrača, treba prodavati spore igrače i igrače koji ne mogu trčati svih 90 minuta.

MA
majeltomoguce
10:31 30.07.2024.

Sučić je budućnost HR nogometa, nije u razini sa Baturinom ali jedan od bisera. Ne bi ga prodavao još 2 sezone, ali ako njegova prodaja otvara financije mogućnost kupnje Pašalića i Miereza - prodao bi ga odmah!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije