PRIJATELJSKA UTAKMICA

Dinamo razbio Vardar, Pjaca i Torrente se upisali u strijelce

Zagreb: Prijateljska nogometna utakmica izmedu GNK Dinamo i FK Vardar
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
23.07.2024.
u 21:01

Strijelci za Dinamo bili su Sandro Kulenović, Marko Pjaca i Raul Torrente (3:0).

Dinamo Zagreb uspješno je započeo završnu fazu priprema za novu sezonu pobjedom 3:0 protiv Vardara u prijateljskoj utakmici odigranoj na Maksimiru. Strijelci za Dinamo bili su Sandro Kulenović, Marko Pjaca i Raul Torrente.

Od samog početka, momčad Sergeja Jakirovića nametnula je svoj tempo i kontrolirala igru. Dinamo je prijetio već od prvih minuta, a najopasniji su bili Sandro Kulenović, Marko Pjaca i Bruno Petković. Prvi gol stigao je u 37. minuti kada je Pjaca, nakon ubačaja iz kornera, glavom spustio loptu za Kulenovića. Njegov prvi udarac pogodio je gredu, ali je iz drugog pokušaja uspio zabiti za vodstvo Dinama.

Tri minute kasnije, Petković je imao veliku priliku povećati prednost, no poskliznuo se nakon što je već prošao golmana. Ipak, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, Pjaca je iskoristio ubačaj Ronaela Pierre-Gabriela i glavom lagano zabio svoj prvi gol po povratku u Dinamo, povećavši prednost na 2:0.

U drugom poluvremenu, Dinamo je nastavio kontrolirati susret, a konačnih 3:0 postavio je Raul Torrente u 85. minuti. Nakon ubačaja Marka Roga iz kornera, Torrente je ostao nečuvan na drugoj vratnici i glavom postigao svoj prvijenac u plavom dresu.

Dinamo nastavlja s pripremama za novu sezonu i predstoje mu još dvije pripremne utakmice protiv Šahtara, od kojih će se jedna odigrati u petak, a druga u subotu.

Početni sastav Dinama: Nevistić - Ristovski, Bernauer, Theophile-Catherine, Pierre-Gabriel - Hoxha, Mišić, Sučić, Pjaca - Kulenović, Petković.

Dinamo nastavlja s pripremama za novu sezonu i predstoje mu još dvije pripremne utakmice protiv Šahtara, od kojih će se jedna odigrati u petak, a druga u subotu.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Zagreb: Prijateljska nogometna utakmica izmedu GNK Dinamo i FK Vardar
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
23:45 23.07.2024.

Ovo nije bilo loše, ali Vardar je nešto tipa Rudeš prošle godine, tako da to nije neki pokazatelj... Ono što smo vidjeli da je Rog daleko od onog igrača koji je nekada bio, da će Kačavendi trebati još neko vrijeme, da Pjaca na desnom krilu ne može doći do izražaja i da je to uništavanje igrača, da Brodić nije to i da ga treba pustiti, te uzeti nekog mladog kao trećeg napadača, da Pierre Gabriel može odigrati lijevog beka, ali je bolji s desne strane, itd... Od mladih Vrbančić je jako daleko od Baturine, Pavić i Horvat su previše daleko od prve ekipe, uglavnom ništa od hrvatskog Yamala... Sve skupa čini se dovoljno dobro za HNL, ali za Europu puno premalo.

JU
jura1jura1
22:22 23.07.2024.

Samo bih htio komentirati ovaj ulicarski izraz "razbio" u naslovu, sto je autor htio reci da sus e potukli pijanci u gostionici i da je netko nekome razbio nos. Vidi naslova razbio to je sad mocan izraz a autor jeje jako cool jer zna on kako se to kao veli " kuzic ne"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije