IDE U SAUDIJSKU ARABIJU?

Ništa od Dinamovog dugo planiranog pojačanja, želi ga bogati klub

Zagreb: Obilazak stadiona u Maksimiru
Marko Prpic/PIXSELL
22.07.2024.
u 16:00

Dinamo je konkurente do sada imao u Olympiakosu i Atletico Nacionalu, ali s ovim novim konkurentom se nijedan od ova tri kluba neće moći boriti

Čini se da od transfera Juana Cordobe u Dinamo neće biti ništa. Naime, kolumbijski novinar i insajder kluba Carlos Arturo Arango je objavio na X-u kako se Dinamu pojavio konkurent koji želi dovesti Kolumbijca.

Dinamo je konkurente do sada imao u Olympiakosu i Atletico Nacionalu, ali s ovim novim konkurentom se nijedan od ova tri kluba neće moći boriti. Taj konkurent je nadovno Al Nassr, saudijski doprvak koji u svojim redovima ima jedne od najvećih zvijezda svjetskog nogometa počevši od Cristiana Ronalda i našeg Marcela Brozovića.

Kolumbijac prema Transfermartku vrijedi 1,2 milijuna eura, a Dinamo je za transfer ipak trebao platiti, koji euro više, konkretno 1,8 milijuna eura, no Saudijcima neće biti problem platiti još više i pritom u dati puno veću plaću nego što bi to mogao hrvatski prvak.

Dakako, više od mjesec dana je ostalo do završetka transfernog roka, a Dinamo je već doveo petoricu igrača, vratare Ivana Filipovića i Nikolu Čavlinu (posuđen Osijeku), stopere Raula Torrentea i Samyja Mmaeea te lijevo krilo Marka Pjacu, a navodno bi i 33-godišnje desno krilo Anderson Plata trebao na pola godine potpisati za Modre kao kratkoročna zamjena za Takura Kaneka koji je otišao u belgijski Kortrijk.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Zagreb: Obilazak stadiona u Maksimiru
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Provokator1
Provokator1
09:27 23.07.2024.

ne bih ja samo tako otpisao dolazak u Dinamu zbog interesa Saudijaca..... On je premlad igrač da bi si zacementirao karijeru. Dinamo ipak nudi afirmaciju i europsku scenu a ono tamo je tavorenje i predmirovinska karijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije