DINAMO - LECH 1:1

Dinamo remizirao s Lechom, vraća se kući

Mario Mandžukić
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
12.02.2010.
u 16:35

Zagrepčani se vraćaju u nedjelju u Zagreb, ali zbog snijega od srijede će na nastavak priprema – u Rovinj.

Dinamo će u turskom Beleku održati posljednje treninge, a u nedjelju ujutro, nakon dva tjedna, bit će ponovo kod kuće. No, očito ne zadugo, jer zbog snijega koji stvara teškoće svima u državi, odgođeno je i prvenstvo, pa će Dinamo, nakon nekoliko dana boravka u Zagrebu, opet u toplije krajeve. Odredište će biti Rovinj, plavi će u Istri biti od srijede do nedjelje, kada će se vratiti u Zagreb, dopusti li to vrijeme.

Dinamo se ne vraća iz Turske s maksimalnim učinkom, nakon pobjeda nad Hiroshimom, Clujem, Teplicama i Moskvom, remizirao je s poljskim Lechom (1:1), bivšim klubom vratara Ivana Turine. Tako trener Jurčić ipak ne mora strahovati da će njegovi igrači previše poletjeti nakon niske pobjeda na pripremama. Lewandowski je u 21. minuti doveo klub iz Poznanja u vodstvo, a plavi su do remija došli autogolom Tanevskog u 72. minuti.

Lech je bio bolji u prvom, plavi u drugom dijelu susreta. Dinamo je igrao u sastavu: Butina - Vrsaljko (od 78. Etto), Kovač (od 46. Barbarić), Cufre, Ibañez (od 82. Calello) -Sammir, Badelj (od 64. Tomić), Vrdoljak, Morales - Mandžukić, Dodo (od 57. Kramarić).

Vrbanović: Neće nam Grad ništa dati, sami želimo urediti terene

Direktor rukometaša Zagreba Bartol Kaleb, prozivajući Grad zato što ne gradi Rukometni dom, kaže da je vidio dokumentaciju za gradnju Dinamova kampa. Direktor plavih Damir Vrbanović odgovorio mu je:

– Ne postoji nikakav projekt za kamp, postoji naša želja da nam ustupe te terene. Sami bismo o svom trošku uredili glavni travnjak i napravili još nekoliko terena, ne planira se gradnja nikakvog objekta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije