Europa

Dinamo saznao kada kreće po Ligu prvaka, Uefa objavila termine

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
11.07.2023.
u 12:24

Aktualni prvaci Hrvatske igrat će protiv pobjednika dvomeča između prvaka Kazahstana (Astana) i Gruzije (Dinamo Tbilisi)

Nova nogometna sezone je pred vratima, u Hrvatskoj je otvaraju Dinamo i Hajduk derbijem, prvo u Superkupu ove subote, a potom 21. srpnja na otvaranju prvenstva. No, momčad iz Maksimirske 128 igra i europska natjecanja pa je nakon domaćih obveza, čekaju one malo teže. 

Aktualni prvaci Hrvatske krenut će u drugom pretkolu Lige prvaka i već se zna da će igrati protiv pobjednika dvomeča između prvaka Kazahstana (Astana) i Gruzije (Dinamo Tbilisi). Dinamo će u prvoj utakmici biti domaćin, a sad je objavljen i točan termin igranja tog susreta. Naime, susret će biti održan u utorak 25. srpnja na Maksimiru s početkom u 20.00 sati.

Pobijedi li momčad Igora Bišćana, plasirat će se u treće pretkolo Lige prvaka, a izgubi li, europsku sezonu nastavlja u trećem pretkolu Europske lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije