PROMJENE NA MAKSIMIRU

Dinamo se pozdravio od Barišića i poželio dobrodošlicu Zajecu. Pogledajte reakciju iz kluba

Zagreb: Odlazak Velimira Zajeca sa stadiona
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/26
10.03.2024.
u 15:29

"U maksimirske je odaje zakoračio kao 14-godišnjak, prošao nogometnu školu i potom lansirao zavidnu karijeru. Sada se u klub vraća s novom funkcijom predsjednika", napisali su iz kluba

Nedjelja, 10. ožujka 2024. godine, bit će zapamćena kao povijesni dan u Dinamu. Na izborima u Skupštini je s pozicije svrgnut Mirko Barišić, a na njegovo je mjesto došao Velimir Zajec - legenda kluba, izabranik igrača i predvodnik promjena koje dolaze u obliku "Dinamovog proljeća". Dobio je 31 glas, spram Barišićevih 19. Dva su skupštinara ostala suzdržana.

Dubravko Skender će preuzeti ulogu potpredsjednika kluba. U Izvršni odbor ušlo je 11 članova iz pobjedničke struje i dva člana iz oporbe (Todorić i Tomurad). Predloženo je izglasavanje Mirka Barišića za počasnog predsjednika kluba, ali odluka je odgođena za iduću sjednicu Skupštine. Nakon izbora, Dinamo je putem službenih kanala zahvali bivšem predsjedniku i pozdravio dolazak novog.

VIDEO Zajec nakon pobjede: 'Jakirović ima apsolutnu podršku. Nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni'

"Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! U maksimirske je odaje zakoračio kao 14-godišnjak, prošao nogometnu školu i potom lansirao zavidnu karijeru u kojoj je u plavom dresu odigrao ukupno 485 utakmica i postigao 41 gol", stoji u objavi Dinama:

VEZANI ČLANCI:

"Do danas je u klubu obnašao funkcije tehničkog, odnosno sportskog direktora, glavnog direktora, a u dva je navrata bio i trener Dinama. Sada se u klub vraća s novom funkcijom predsjednika, a mi mu ovim putem čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha!", napisali su iz kluba. 

GALERIJA Prve reakcije Barišića nakon poraza u izborima. Boysi ga otjerali sa stadiona

Zagreb: Odlazak Velimira Zajeca sa stadiona
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije