OTVORENA PITANJA

Dinamo sprema veliku prodaju: Odlazi li Ćorić?

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
20.12.2016.
u 15:00

30 milijuna eura brojka je oko koje se vrti Dinamov budžet zadnjih godina. I koji se može popuniti ulaskom u Ligu prvaka (15-ak milijuna), ratama od ranijih transfera i pokojim novim, te sponzorom. Ali što ako se ne uđe u LP?

Dinamova u 2017. godini računa na prihod  227.900.000,00 kuna, te tolike i rashode. Knjigovodstveno gledano - savršeno! Uz dodatak da su plaće igračima manje za čak pet milijuna eura! Većinom, kažu, zbog igrača koji su otišli, piše Goal.

Taj proračun prevedeno je 30 milijuna eura. Brojka oko koje se vrti Dinamov budžet zadnjih godina. I koji se može popuniti ulaskom u Ligu prvaka (15-ak milijuna), ratama od ranijih transfera i pokojim novim, te sponzorom. Ali što ako se ne uđe u LP?

Jedini je izlaz veliki transfer. A pogled u Dinamovu svlačionicu sugerira da u tu kategoriju može ući prije svih Ante Ćorić, te jedino još Filip Benković, koji jako dobro kotira u Europi nakon Lige prvaka.

Čačićev popis za Kinu čak je nametnuo pitanje planira li se njihova prodaja već sad, na zimu? Objektivno, to je jedini razlog zašto na popisu reprezentativaca nema Lovre Kalinića: zna se da napušta Hajduk, pa je bolje i ne računati na njega, nego mijenjati plan kad novi klub, koji god to bio, kaže "ne".

A zašto Ćorić i Benković nisu na popisu? Sigurno ne zato što su Petevu na pripremama potrebniji više nego Pivarić, Antolić, Livaković i Šitum...

Komentara 4

SE
senior
16:03 20.12.2016.

Nema nogometa i piskarala koja se nazivaju sportski novinaei će svakodnevno iz Dinama poneoga prodavati ali i kupovati. Štp to sve neme nikakve zdrave logike nema veze, važno je samo da se nešto trabunja i za to zaradi neka plaća.ća. Onakva piskaranja se de ešava svake godine u sezoni kiselih krastavaca ili u vrijeme kada nema nogometa ali svake godine isto na isti kalup jer za nešto više treba imati i nešto znanja i mašte.

NO
Nordovest
18:08 20.12.2016.

Ma koga uopće interesira što će biti s Ćorićem. Nije Čorić Dinamo, nije Čorić klub, i nijeČorić netko ili nešto bez čega se ne može. On je jedan kamenčić u cipeli kao i prije njega Halilović, ako mu se ide,, ajde bok i dosta opsjednutosti vlastitom važnosti.

MA
magnum2013
17:50 20.12.2016.

Zamislite "novinari" VL pitaju sprema li se to velika prodaja u Dinamu. Ti siti koji svakodnevno "znaju" sve o Čoriću pa i to od koga je dobio šamar, kako se izgubio u Splitu...... Sad ih očito mući kakova se politika kroji, a nemaju više "svoje bliske" izvore i doći do informacija. Dugo su imali i strpljenja sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije