PRVAK U PROBLEMU

Dinamo tražio odgodu utakmica, Lokomotiva i Šibenik brzo im poslali odbijenice

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
04.04.2023.
u 14:58

Lokosi su poručili kako ne žele igrati na Uskrsni ponedjeljak, dok su na Šubićevcu bile dovoljne dvije riječi - nema šanse.

Nogometaši Dinama mogli su bez stresa u finalni ciklus utakmica u tekućoj sezoni SuperSport HNL-a. Umjesto toga, u posljednjih su pet utakmica ostvarili tek jednu pobjedu, Rijeku su na oproštaju Arijana Ademija svladali s 1:0, a uz to upisali po dva remija i poraza. Hajduk se tako približio na sedam bodova zaostatka. Dio igrača modri su prodali, a nekolicina im se ozlijedila pa su s Maksimirske pokušali odgoditi nadolazeće dvije utakmice - sutrašnje polufinale Kupa protiv Šibenika na Šubićevcu te gostovanje kod Lokomotive u prvenstvu tri dana kasnije.

- Imamo dosta problema, već dulje nema Perića, B. Šutala i Petkovića, a za Šibenik je upitan i Ivanušec. Vidjet ćemo njegovo stanje, još ima jedan pregled - rekao je trener Ante Čačić.

 

No, klubovi su ih odbili. Iz Šibenika su im poručili kako 'nema šanse' da pristanu na odgodu, a sličan su odgovor poslali i Lokosi.

- Ne želimo igrati na Uskrsni ponedjeljak, igračima smo već dali slobodno - kratko su za 24sata rekli ljudi iz kluba.

Činilo se da je pitanje naslova gotovo, hrvatski prvak imao je veliku bodovnu prednost u odnosu na drugoplasirane Splićane, ali ipak još ništa nije riješeno. Čeka nas još devet kola, u igri je 27 bodova i konačan rasplet tek slijedi. 

 

Komentara 1

NE
nebiseštelmešati
15:20 04.04.2023.

Bravo uprava na čelu sa starim prdonjom ! još malo pa smo kao NK Atmosfera ..., trener i predsjednik imaju zajedno 157 ( stopedesetsedam ) godina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije