dragulj u Maksimiru

Dinamo u ponoćnoj drami potpisao ugovor za hit-stopera HNL-a. Transfer vatrenog iznosi dva milijuna eura

Prijateljski suret U-21 reprezentacija Hrvatske i Poljske
Srecko Niketic/PIXSELL
16.02.2023.
u 09:55

Nakon napornih pregovora hrvatski prvak uspio je kompletirati prelazak mladog braniča

Zagrebački Dinamo ipak je uspio potpisati ugovor o prelasku mladog stopera Istre 1961 Maura Perkovića u redove hrvatskog prvaka i to doslovce pet do 12. Naime, Glas Istre otkriva da će pulski klub dobiti oko dva milijuna eura. Mladi, tek 19-godišnji Puljanin prešao je iz Istre 1961 u Dinamo u smiraj prijelaznog roka. Doslovce u pet do ponoći mladi hrvatski reprezentativni stoper zamijenio je zeleno-žuti dres onim plavim.

Očekivalo se da će posao biti dogovoren još jučer ujutro, ali zapelo je na menadžerskoj proviziji... Zadovoljan je bio i Perković i bilo je preostalo tek da menadžer Stipe Lapić dogovori svoj udio u poslu pa da se cijela stvar finišira posljednjeg dana prijelaznog roka.

No, zapelo je na menadžerskoj proviziji. Lapić je tražio previše i pregovori su se otegli do kasno u noć zbog čega Perković nije uspio obaviti liječnički pregled. Ipak, nakon cjelodnevnih razgovora i pregovora, malo poslije 22 sata, transfer se pomaknuo s mrtve točke i priveo kraju. 

Perković je rođen 2003. godine i za mjesec dana će proslaviti 20. rođendan, sjajno je igrao u Garcijinoj momčadi koja je sve iznenadila ove sezone u HNL-u. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 2

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:43 16.02.2023.

Sva sreća da menadžer Stipe Lapić nije povezan sa z.m. u Međugorju. kao što i rekao zm, sa dinamom više nema veze... ha, ha, ha

BL
blekpanther
12:57 16.02.2023.

Ostavite dečka da odigra sezonu u Istri a kad prodate Šutala ili Perića onda ga vratite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije