BITAN DVOBOJ

Dinamo večeras možete gledati na dva programa. Stigla sjajna informacija za sve navijače plavih

Zagreb: Baturina povećao prednost Dinama nad Monacom na 2:0
Luka Stanzl/PIXSELL
23.10.2024.
u 08:11

U svakoj utakmici u Ligi prvaka vjerujemo da možemo napraviti nešto dobro, kazao je trener nogometaša Dinama Nenad Bjelica prije gostovanja kod Salzburga u srijedu.

Hrvatski prvak Dinamo večeras od 21 sat igra utakmicu trećeg kola Lige prvaka. Protivnik će mu biti austrijski velikan RB Salzburg, a utakmica se igra u Austriji pa se stoga može očekivati veliki broj Bad Blue Boysa. Prijenos će biti dostupan svim gledateljima, a prenosit će ga HRT na Drugom programu, a moći će se uživo pogledati i na Arena Sport 1.

U svakoj utakmici u Ligi prvaka vjerujemo da možemo napraviti nešto dobro, kazao je trener nogometaša Dinama Nenad Bjelica prije gostovanja kod Salzburga u srijedu.

VEZANI ČLANCI:

Ogled trećeg kola Lige prvaka počinje u 21 sati, a Bjelica neće sjediti na trenerskoj klupi Dinama već na tribinama. Naime, morat će odraditi kaznu s prošle utakmice kada je pocrvenio protiv Monaca. U tom zagrebačkom susretu Dinamo je osvojio prvi bod u Ligi prvaka odigravši 2-2. Prije toga je teško poražen kod Bayerna na minhenskoj Allianz Areni 2-9.

„Posljednjih dana smo se pokušali oporaviti od zadnje utakmice. Osvježili smo se, kod nas je dobra atmosfera i očekujem dobru utakmicu u Salzburgu. Suparnik je kvalitetan iako u zadnje vrijeme ne ostvaruje dobre rezultate. Salzburg je oduvijek bio mlada momčad s nekoliko iskusnih pojedinaca. Sada te iskusne igrače nemaju. Kako god, očekujem izuzetno dobrog i motiviranog suparnika, jer je u pitanju momčad koja ima veliku vrijednost“, rekao je Bjelica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije