IMAO MALU TREMU

Dinamov najmlađi debitant: Cure mi sad nisu toliko bitne

Fran Brodić, Dinamo (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.04.2013.
u 22:39

– Svakih pola godine sam napredovao, a mislio sam da ću debitirati tek kad budem punoljetan. Kako sad napredujem, za pola godine dolazi Liga prvaka - kaže Fran Brodić.

Plavi su dobili i najmlađeg igrača u povijesti. Fran Brodić (16) je u nedjelju protiv Intera dugo uz pomoćnog suca čekao da uđe. Marcelo Brozović je polako izlazio van...

– Nije me htio pustiti, ha-ha. Znate, imao sam malu tremu, a uopće nisam znao da ću baš ja postati najmlađi, mislio sam da je to i dalje Halilović. A kad smo čuli, čestitao mi je, nije se, naravno, naljutio – veselio se Fran.

Kod koga će završiti debitantski dres?

– Nosim ga tatinu automehaničaru, obećao sam mu to prije dvije godine i držim se dogovora!

U klub je došao prije dvije godine, nakon šest godina škole u Zagrebu.

– Svakih pola godine sam napredovao, a mislio sam da ću debitirati tek kad budem punoljetan. Kako sad napredujem, za pola godine dolazi Liga prvaka.

Hoće li vas cure gledati posebnim očima?

– Cure mi sad nisu toliko bitne...

>> Prvijenci Husejinović i Brozovića donijeli pobjedu plavima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije