Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISALI SU SE

Dinamov napadač ponovo privukao pozornost. Englezi spremaju nove ponude

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
01.07.2024.
u 17:30

Treba uzeti u obzir da Sandro Kulenović nema ulogu prvoga napadača, a pitanje je bi li ju imao čak i ako Bruno Petković odluči otići s Maksimira. Transfermarkt njegovu trenutačnu vrijednost procjenjuje na 2 milijuna eura

Dinamov napadač Sandro Kulenović mogao bi se ovoga ljeta oprostiti od Maksimira i zaigrati za Bristol City, engleskog drugoligaša koji je prošlu sezonu završio na 11. mjestu ljestvice Championship lige, piše Bristol Post. Kulenović je već imao ponude iz Engleske, točnije iz Nottingham Foresta. Tada se pričalo o iznosu od 2.5 milijuna eura odštete.

Kulenović je tu opciju odbio i za Nottingham Post objasnio svoju odluku. "Ako ću napustiti Dinamo, moj novi klub mora biti na najvišoj razini. Nottingham mi ne znači puno", rekao je tada Kulenović. Prema tome sudeći, Bristol ima još manje šanse, a obzirom da drugoligaš namjerava iskoristiti kraj Kulenovićevog ugovora kako bi spustio cijenu, pitanje je koliko šanse imaju.

VIDEO 'Ja sam Luku Modrića ostavio u Dinamu! Mamić me pitao samo jedno pitanje, nisam imao dvojbe'

Napadač je odabrao ostati u Dinamu i dokazati svome klubu da može biti važan igrač, ključan u borbi za titulu. Upravo je to i učinio u izazovnoj sezoni koja je iza plavih. Sergej Jakirović ga je često koristio u kada je u drugome dijelu sezone prešao na igru s dva napadača, a Kulenović je za povjerenje uzvratio važnim golovima.

Naravno, treba uzeti u obzir da Kulenović nema ulogu prvoga napadača, a pitanje je bi li ju imao čak i ako Bruno Petković odluči otići s Maksimira. Transfermarkt njegovu trenutačnu vrijednost procjenjuje na 2 milijuna eura. Do sada je u karijeri igrao za mlade momčadi NK Zagreba, Dinama i Juventusa. Također je nosio dres varšavske Legije, Rijeke i Lokomotive.

GALERIJA Pogledajte kišu i tuču nad Dortmundom zbog kojih je prekinuta utakmica Njemačke

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije