VL DOZNAJE

Dinamovac dobio ozbiljnu ponudu iz Nizozemske! Doznajemo što se događa u Maksimiru

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon 2:0 pobjede u prvom susuretu 1/8 finala UEFA Konferencijske lige protiv PAOK-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
15.07.2024.
u 21:50

Mauro Perković je igrački stasao u mladim momčadima Istre 1961. Prošao je kroz sve mlađe uzraste pulskoga kluba da bi na kraju završio na posudbi u Dinamu od veljače do lipnja prošle godine. Dinamo ga je zatim otkupio za 2 milijuna eura. Međutim, sada bi mu cijena mogla biti bitno viša

Mladi Dinamov branič Mauro Perković (21) dobio je ozbiljnu ponudu iz za sada još neimenovanog nizozemskog kluba, doznaje Večernji list. Još uvijek nije poznato o kojem se klubu radi, no doznajemo kako su Nizozemci ozbiljni u svojim namjerama da dovedu Perkovića, a očigledno nije riječ o zanemarivoj ponudi obzirom da Dinamo razmišlja o mogućnostima sklapanja dogovora.

Mauro Perković je igrački stasao u mladim momčadima Istre 1961. Prošao je kroz sve mlađe uzraste pulskoga kluba da bi na kraju završio na posudbi u Dinamu od veljače do lipnja prošle godine. Dinamo ga je zatim otkupio 1. srpnja prošle godine po cijeni od 2 milijuna eura.

Perković je tijekom prošle sezone upisao 21 nastup u Hrvatskoj nogometnoj ligi i sedam nastupa u Hrvatskom nogometnom kupu. Zabio je dva gola u utakmicama HNL-a. Uz to, sedam puta je zaigrao u utakmicama Konferencijske lige u kojoj je Dinamo ispao u osmini finala od grčkog PAOK-a. Transfermarkt njegovu trenutnu vrijednost procjenjuje na 5 milijuna eura.

VIDEO Grci žele Petkovića, ali nemaju novca. Cjenkanje? U Dinamu su jasni - to ne dolazi u obzir

 

Komentara 9

Avatar Barba
Barba
09:44 16.07.2024.

Sinek ne idi u Niskozemsku. Vidiš kak su prošli Šutalo, Sosa, Ivanušec .......

ŠS
Štap sa glavom
22:14 15.07.2024.

Što se događa na Maksimiru? Možda na krovu stadiona?

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
09:52 16.07.2024.

Bravo Perko, stigne se u inozemstvo, prvo skupiti još iskustva, zaigrati LP, pa u Bundesligu ili Serie A (ko Istrianu možda draža) mani se Nizozemaca, skloni su niskim udarcima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije