POVRATAK U DINAMO?

Veliki udarac za Dejana Lovrena, izbacili ga iz momčadi!

France - Ligue 1 - RC Lens v Olympique Lyonnais
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS
1/2
15.07.2024.
u 14:25

Hrvatski branič Dejan Lovren nakon godinu i pol odlazi iz Lyona, trener Pierre Sage nema ga u svojim planovima uz još četvoricu dosadašnjih suigrača

Nakon godinu i pol provedenih u Ligue 1, 35-godišnji Dejan Lovren odlazi iz Lyona. Nije da je Lovren napravio nešto skandalozno zbog čega bi bio izbačen iz kluba, nego ga jednostavno trener Pierre Sage nema u svojim planovima za predstojeću sezonu. Zapravo, što se sezona 2023./24. primicala svome kraju, tako je bivši hrvatski reprezentativac igrao sve manje, pa i ne čudi što je otpao s popisa igrača koje Sage želi u svojoj momčadi.

Sinaly Diomandé, Paul Akouokou, Amin Sarr i Florent Sanchez su igrači koji uz Lovrena više nisu dio momčadi te sad besplatno mogu preći u koji god klub žele.

Ovaj period od godinu i pol je bio drugi Lovrenov mandat u Lyonu, a prvi je počeo 2010. kad je Lovren u Lyon došao iz Dinama i zadržao se do 2013., nakon čega je još igrao za Southampton, Liverpool i Zenit.

Lovrenova eliminacija iz kluba ujedno je i prilika za Dinamo. Naime, zagrebački klub je još ranije poželio vratiti Lovrena k sebi, a sad imaju šansu vratiti ga i to besplatno.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

France - Ligue 1 - RC Lens v Olympique Lyonnais
1/21
 
Ključne riječi

Komentara 11

VR
Vrbanek
17:19 15.07.2024.

Mladi odlaze, stari dolaze. Starčeki u akciji 2, epizoda Zagreb....

DA
DarthVader
20:42 15.07.2024.

Taj nam ne treba.

XY
XYZ52
16:39 15.07.2024.

Neka se javi Dalicu, mozda nadje mjesta za njega u reprezenatciji "zasluznih i nezamjenljivh".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije