samo toliko?

Dinamovci pokupovali sve ulaznice za derbi na Rujevici, ali brojka je smiješno mala

U derbiju 33. kola HNL-a Rijeka i Dinamo su na Rujevici odigrali 0:0
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
06.04.2022.
u 12:30

Znaju to dobro i navijači, a uz takvu pretpostavku, plus, napeti HNL finiš, ne žele propustiti ovu proljetnu ljepoticu na Rujevici. Stoga su dinamovci pohrlili i kupili sve ulaznice koje su mogli. Doduše, nisu mogli puno, tek 412 mjesta, javio je maksimirski klub

Preduskrsni HNL vikend krasit će derbi Dinama i Rijeke. Za razliku od nekih, ovaj derbi uvijek ispuni očekivanja. Bez obzira na pobjednika, Zagrepčani i riječani uvijek ponude dobru predstavu, nogometno nadmetanje, šanse i golove. Neki od najvećih preokreta dogodili su se upravo na ovim susretima, a tradicionalno je da je ovo i pravo napadačko nadmetanje i s jedne i s druge strane.  

Znaju to dobro i navijači, a uz takvu pretpostavku, plus, napeti HNL finiš, ne žele propustiti ovu proljetnu ljepoticu na Rujevici. Stoga su dinamovci pohrlili i kupili sve ulaznice koje su mogli. Doduše, nisu mogli puno, tek 412 mjesta, javio je maksimirski klub.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 30. kola HT Prve lige Rijeka – Dinamo na stadionu Rujevica rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama. Klub je na raspolaganje dobio 412 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve ulaznice rasprodane prvog dana, prodaja je završena.

Podsjećamo da je za ulazak na stadion Rujevica obavezno predočenje osobnog dokumenta, ulaznice i EU digitalne COVID potvrde."

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
>> Hrvatska skupina na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije