Pao i Bayern

Dinamovi kadeti osvojili turnir u Njemačkoj

lopta
Danijel Berković/Pixsell
11.01.2011.
u 18:11

Plavi su pobijedili Bayern sa 3:0, Auxerre sa 7:0, u polufinalu izbacili Stuttgart, a u finalu su bili bolji od KSC-a

Na 22. dvoranskom turniru Jugend Europacup 2011. u Gaildorfu kraj Stuttgarta kadeti Dinama osvojili su prvo mjesto i iza sebe ostavili brojne zvučne klubove, među ostalima, Bayern, Stuttgart, Nurnberg, Basel, Auxerre...

Plavi su u skupni pobijedili bečku Austriju 4:2, Gaildorf 3:1, Auxerre 7:0 i Bayern s 3:0, a izgubili od Nurnberga 2:1. U drugoj skupini igrali su Stuttgart, Hannover, Basel, Brondby, Karlsruher i Sigma. U polufinalu su igrači trenera Joze Bandića sa 2:1 pobijedili Stuttgart (u zadnjim minutama za pobjedu je zabio Luko Leko), a u finalu su deklasirali Karlsruher 5:1. Među plavima najbolji su bili Herdi Prenga i vratar Marko Mikulić.

Ključne riječi

Komentara 8

MA
Majur
19:22 11.01.2011.

@franjo Komentar ti je na mjestu............bravo decki!!!!!!!!!!!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
19:33 11.01.2011.

Na žalost, nije ništ novog kad naši klinci nekaj osvoje, problem je kolko bu njih uopće ušlo u neku seniorsku momčad naše jadne HNL, a o nekim jačim ligama ne želim nit govorit. Bravo klincima al i pitanje našim stručnjacima - zakaj se to stalno ponavlja i opet i opet?

FB
Franjo Breskic
19:10 11.01.2011.

Do sada sam prvi koji daje komentar na ovaj uspjeh nasih momaka.To puno govori o nama kao ljudima koji samo cekamo bilo koju negativnu vijest i tu se sladimo,izivljavamo i na kraju vrebamo novi skandal da bi uzivali.Dajmo drustvo pozdravimo i zahvalimo se akterima na makar i ne tako velikom dogadaju. Gledao sam turnir i pratio igre,rezultate uspjeh i ponasanje nasih decki.Svaka im cast i hvala da su pokazali velikim evropljanima da i u nasoj lijepoj ima lijepih i dobrih nogometasa i momaka.Popzdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije