DERBI 5. KOLA

Dinamovi navijači stižu u Rijeku! Karte su rasprodane. Nakon europske pobjede, plavi stižu i po domaću

Dinamo preokretom u završnici slavio na Rujevici
Foto: Nel Pavletic-Goricki/PIXSELL
1/4
29.08.2024.
u 12:42

Prošle su sezone klubovi do same završnice sezone vodili borbu za naslov prvaka Hrvatske. Dinamo je uspio na kraju nadvladati Riječane u prvenstvu i u Hrvatskom nogometnom kupu uzevši tako duplu krunu. Ove sezone se omjer snaga doima bitno drugačiji

Dinamo je s ukupnih 5:0 protiv azerbajdžanskog prvaka Qarabaga izborio plasman u Ligu prvaka. Nakon slavlja na Maksimiru rezultatom 3:0, protivnička momčad najavljivala je svoj povratak i preokret, ali nepokorivi Dinamo ih je nadigrao još snažnijom izvedbom te golovima Marka Pjace i sjajnim prodorom Petra Sučića koji je izazvao autogol, prepustio Qarabagu natjecanje u Europa ligi. Ždrijeb početne faze natjecanja održava se danas u 18 sati u Monte Carlu, a Dinamo se već sprema za nove domaće poduhvate.

Naime, prije no što zaigraju u prvome kolu Lige prvaka koje je na rasporedu od 17. do 19. rujna, Dinamo će u nedjelju (1. rujna od 20.45) gostovati kod Rijeke u derbiju 5. kola Hrvatske nogometne lige. Dinamo je sezonu otvorio nizom od pet pobjeda, a sada će taj niz nastojati nastaviti rušenjem svojih velikih rivala u njihovom prvom ovosezonskom međusobnom ogledu. Uoči utakmice s Maksimira stiže vijest kako su sve ulaznice gostujuće navijače prodane.

GALERIJA Novi mural u centru Zagreba oduševio prolaznike:

Dinamo preokretom u završnici slavio na Rujevici
1/6

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 5. kola SuperSport HNL-a HNK Rijeka – GNK Dinamo na stadionu Rujevica rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama. Klub je na raspolaganje dobio 412 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve ulaznice rasprodane, prodaja je završena", objavio je Dinamo.

Prošle su sezone klubovi do same završnice sezone vodili borbu za naslov prvaka Hrvatske. Dinamo je uspio na kraju nadvladati Riječane u prvenstvu i u Hrvatskom nogometnom kupu uzevši tako duplu krunu. Ove sezone se omjer snaga doima bitno drugačiji. Dok plavi nižu pobjede, Rijeci je remi protiv Varaždina oduzeo dva boda te ih ostavio na drugome mjestu ljestvice s ukupno deset bodova. Uz nezavidan početak Hajduka, Dinamu bi pobjeda ove nedjelje mogla donijeti ranu prednost nad glavnim konkurentom koju može graditi u nastavku domaćeg prvenstva. 

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije