ŽDRIJEB U ČETVRTAK

ANKETA Koga želite da Dinamo izbjegne prvoj fazi u Ligi prvaka?

Baku: Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka, Qarabag FK - GNK DInamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/74
29.08.2024.
u 12:28

Listu protivnika koje biste najmanje ili najviše voljeli vidjeti kao protivnike Dinamu ostavite u komentarima

Nogometaši zagrebačkog Dinama po deveti će put zaigrati u Ligi prvaka, oni su u uzvratnom susretu završnog pretkola kao gosti u Bakuu svladali Qarabag sa 2-0 (1-0) te tako sigurno obranili 3-0 prednost ostvarenu u prvoj utakmici prije osam dana u Zagrebu. Dinamo je poveo lijepim golom Marka Pjace (32), a konačni rezultat postavljen je autogolom Silve (53-ag).

GALERIJA Dinamo je u Ligi prvaka! Plavi srušili Qarabag i izborili plasman u nogometni vrh
Baku: Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka, Qarabag FK - GNK DInamo
1/74

Dinamo će tako igrati sasvim novi i prošireni format najjačeg klupskog nogometnog natjecanja. U njemu sudjeluje 36 momčadi koje su podijeljene u četiri jakosne skupine. U četvrtak u Monte Carlu ždrijeb će Dinamu (treća jakosna skupina) odrediti po dva protivnika iz svake skupine. Jedina ograničenja su da klubovi iz iste države ne mogu igrati jedan protiv drugog i da svaka momčad može izvući najviše dva suparnika iz iste zemlje.

Jasno je dakle da Dinamo može proći iznimno dobro, ali isto tako iznimno loše. Koga kod dobili iz prve skupine, utakmica liči na borbu Davida i Golijata. Osobito opasnih protivnika ima i u drugoj skupini, a treća i četvrta izgledaju kao popisi na kojima bi Dinamo nešto lakše mogao doći do bodova. Ipak, u nogometu je sve moguće, a lopta je bila i ostala okrugla. Zato vas pitamo, koga biste svakako željeli izbjeći? Izdvojili smo nekoliko posebno opasnih protivnika iz svake od skupina, a svoje odgovore ili idealne skupine ostavite u komentarima.

Jakosne skupine

Prva jakosna skupina: Real Madrid, Man. City, Bayern, PSG, Liverpool, Inter, B. Dortmund, Leipzig, Barcelona
Druga jakosna skupina: Leverkusen, Atletico Madrid, Atalanta, Juventus, Benfica, Arsenal, Brugge, Šahtar, Milan
Treća jakosna skupina: Feyenoord, Sporting, PSV, Salzburg, Young Boys, Celtic, DINAMO, Slavia/Lille, Crvena zvezda/ Bodo/Glimt
Četvrta jakosna skupina: Monaco, Aston Villa, Bologna, Girona, Stuttgart, Sturm Graz, Brest, Sparta Prag, Slovan/Midtjylland

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Komentara 6

NE
Nemanadimak
23:24 28.08.2024.

Nevistić je sada vratar broj 1 u Hrvatskoj. Trebao bi biti broj 1 i u repki. Brani nemoguće i u top formi je. Čudilo bi me ako ga ne sjedne dobra ponuda za njega.

NE
Nemanadimak
23:21 28.08.2024.

Svim momčadima osim RM, Arsenala i M. Citija Dinamo može ravnopravno parirati. Još ako i Perišić dodje imali bi jako dobru momčad za polufinale ili četvrtfinale minimum.

Avatar Stradun
Stradun
17:09 29.08.2024.

Koga želite da Dinamo izbjegne prvoj fazi u Ligi prvaka ? Svakako onu zvijezdu iz Biograda na Dunavu. Kako bi izbjegli nemire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije