Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: IVAN GUDELJ

Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

27.08.2023.
u 14:00

Legenda Hajduka i bivše Jugoslavije, njezin najmlađi kapetan svih vremena, danas je i mlađim navijačima jedan od onih koje navode kao primjer onoga što za njih Hajduk jest ili bi trebao biti, govori o karijeri i kako se izliječio od hepatitisa B, neizliječive bolesti, zbog koje je u 26. godini prekinuo karijeru

Komentara 43

BA
BabunCRO
14:28 27.08.2023.

1986. moja prva utakmica Hajduk-Dinamo na Poljudu. Dinamo pobijedio 0:4, navijači nosili dvostruke zastave Hajduka i Dinama, zajedno navijali, pjevali na stadionu i oko njega, nikakvih incidenata. A danas kao da nismo sa iste planete a kamoli države.

Avatar Stradun
Stradun
14:21 27.08.2023.

Pa što i ako je Hajduk pustio Dinamu ? Dinamo i Hajduk ,dva kluba bratska. Hrvatska.

AN
angelstorm21
15:44 27.08.2023.

Bilo je to vrijeme kada su domoljubi, Hrvati bili jedinstveni i znalo se tko je neprijatelj hrvatskog naroda. Nažalost danas se orjuna infiltrirala u nogomet, institucije, medije ... napravili su razdor među hrvatskim narodom, posijali mržnju Među brojnim pokazateljima je smeće na Pantovčaku od vremena dikobraza, lignje pa do slučajnog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije