Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE GUŠT

Dinart: Hrvatska nam je pomogla

Hrvatska - Francuska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
25.01.2018.
u 00:30

Pohvalio bih zagrebačku publiku koja je fer navijala i zaista je bio gušt igrati u takvom ozračju

Pokazali smo ozbiljnost u ovoj utakmici koju i nismo morali dobiti, izjavio je francuski izbornik Didier Dinart na novinskoj konferenciji nakon pobjede nad Hrvatskom (30:27)

"Čestitam Hrvatskoj koja je protiv nas dala 120 posto i bila jako motivirana. Ja sam ponosan na svoje momke jer smo pokazali ozbiljnost. Odigrali smo onako kako smo započeli ovo prvenstvo i ja se nadam da ćemo tako igrati do samog kraja. Pohvalio bih zagrebačku publiku koja je fer navijala i zaista je bio gušt igrati u takvom ozračju", kazao je Dinart, koji je cijelo drugo poluvrijeme odmarao svog najboljeg igrača Nikolu Karabatića.

"Ja sam trener i ja sam tako odlučio". 

Hrvatska - Francuska
1/12

Luka Karabatić je s tri gola bio jedan od najboljih pojedinaca u francuskom sastavu, a dao je svoj veliki doprinos u obrani. 

"Vidjeli ste da nije bilo lako, ali nam je Hrvatska pomogla s onim pogreškama u prvom poluvremenu. Zabili smo kada je bilo bitno u završnici utakmice kada je Hrvatska došla na samo gol razlike. Mislim da smo pokazali svoju snagu. I da, gledatelji su bili fantastični, navijali su bez uvreda, ovako ozračje samo motivira igrače". 

 Francuska će u polufinalu igrati sa Španjolskom u petak. 

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
09:21 25.01.2018.

Čestitati boljemu što je i učinjeno, biti velik u porazu kao i pobjedi .. HR pobjedila samu sebe, Francuska uz svo dužno poštovanje ipak vidno slabija u odnosu na raniju tim je žal za porazom još veći.. kod svih bivšihih republika bivše države vidan napredak osim srbije... iznenadila me makedonija nije ista s Kirom ili bez jednako i mi s Duvnjakom - najboljim na svijetu ... eto sitnice al u konačnici i nisu

NV
NV
08:45 25.01.2018.

A kraljica se veselila kao da smo pobjedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije